Лайм

Володимир Дантес зворушливо зізнався в коханні Наді Дорофєєвій у п'яту річницю весілля

Подружжя відзначають дерев'яне весілля

Зіркове подружжя Надя Дорофєєва та Володимир Дантес відзначають дерев'яне весілля - рівно п'ять років тому вони дали один одному клятви любові і вірності. У день річниці шлюбу співак присвятив коханій дружині зворушливий пост.

Артист опублікував на своїй сторінці в Instagram літнє фото з особистого архіву. У кадрі Надя робить повітряний поцілунок, а Володимир тягнеться до неї рукою. Фотографію Дантес супроводжував теплими рядками.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

"Кохана моя. Вчора переглядаючи наші старі фотографії ми з тобою вирішили, що роки нас роблять кращими. Але мені здається, що це не заслуга років. А заслуга кохання! Я, як кіт у маслі, катаюся всі ці 5 років. У Вікіпедії говориться, що дерев'яне весілля - пропуск в більш усвідомлений і ще більш міцний шлюб. Ну що ж .. Цей фейсконтроль ми пройшли. Погнали тусити! Кохаю тебе сильнооооооооо!", - написав співак.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес одружилися в 2015-му році. Весілля, яке закохані оформили в лавандовому стилі, пройшло під Києвом, в одному із заміських комплексів.

  • Раніше Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розповіли, чим займаються вдома на карантині і як вплинула самоізоляція на їх стосунки. В ході бесіди співачка також прокоментувала чутки про її вагітність, які стали з'являтися після розпаду гурту "Время и Стекло".
  • Гурту "Время и Стекло", заснований в 2010-му році, проведе свій прощальний тур. Учасники колективу - Надя Дорофєєва та Позитив - продовжать свої кар'єри вже порізно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.