Лайм

Актор "Дизель Шоу" глянув на ажіотаж в Одесі і поїхав на Азовське море. Ось його головні враження

Євген Гашенко поділився враженнями і дав кілька порад відпочиваючим

Актор "Дизель Шоу" Євген Гашенко поділився враженнями про відпочинок з родиною у Запорізькій області. Подивившись на ажіотаж в Одесі, Гашенки вирішили поїхати на Азовське море, де провели 10 днів, і за цей час нудьгувати їм було ніколи.

"Цього року ми поїхали на Федотову косу, на однойменну базу відпочинку. Чудове місце, де можна добре провести час з родиною й друзями. Ми так і зробили!" - зазначив актор у блозі "Дизель Шоу".

Євген Гашенко c дружиною Фото: dizelstudio.com

За словами Гашенка, родина була приємно здивована різноманітністю можливостей для проведення дозвілля: класичні "таблетки", "банани", катери, мініатюрні кораблики для дітей, надувні гірки для різних вікових груп. До всього цього актор ще й прихопив із собою діджейський пульт для вечірок.

"З усіх місць, де я був, навіть за кордоном, тут сподобалося найбільше! Пляж - чистий ракушнячок, вода прозора. Багато кафе зі смачною їжею на вибір. Є ринок, на який вранці рибалки привозять свіжу рибу та креветку, - продовжив Гашенко. - Проживання, якщо порівнювати з Коблево чи Одесою - недороге. Будиночки є на будь-який смак: і зруби, і вагончики, і побудовані сучасні красиві. Вартість - 500-1600 гривень за ніч. Житло з кондиціонерами, новими меблями, плитами та свіжим ремонтом".

Євген Гашенко з дружиною та сином Фото: dizelstudio.com

Фото: dizelstudio.com

Також актор дав кілька порад, як дістатися до Азовського моря: "Минулого року моя дружина їхала на потязі до Мелітополя, а звідти на таксі. Непоганий варіант, якщо у вас небагато речей. Цього ж році ми вирішили поїхати на машині. Попереджаю, що дорога доволі складна. Наприклад, з Києва їхати 10-12 годин. На такий переїзд потрібно налаштуватися, або ж домовитися і змінюватися з іншим водієм. Такий шлях втомлює".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях