Лайм

Нас не зупинити: Григорій Решетник повідомив про майбутнє поповнення в родині

Ведучий готується стати багатодітним батьком

Український шоумен, актор, диктор та ведучий популярного реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетник поділився радісною новиною - скоро в його родині з'явиться третя дитина.

Про вагітність дружини Григорій повідомив на особистійсторінці в Instagram. Він опублікував сімейне фото, на якому Христина зображена вже з помітним животиком. "Нас не зупинити", - написав він.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

У Решетніков вже є двоє синів: Іван і Дмитро. А народження третьої дитинки подружжя чекають ближче до зими. Хто народиться - хлопчик чи дівчинка, пара дізнається наступного тижня на плановому УЗД.

Григорій і Христина спочатку приховували від синів, що у них скоро з'явиться братик або сестричка. Але через деякий час в усьому зізналися. Хлопчаки дуже зраділи цій новині і з нетерпінням чекають появи на світ малюка.

Григорій Решетник - один з небагатьох знаменитостей в світі українського шоу-бізнесу, хто не приховує особисте життя від громадськості. Він з радістю ділиться всім, що відбувається в його родині з шанувальниками. А ось про вагітність вирішив розповісти не відразу. Судячи з фото, Христина знаходиться десь уже на п'ятому місяці вагітності.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

  • Новоспечене подружжя Микита Добринін і Даша Квіткова не хочуть відкладати народження дітей в довгий ящик. Герой "Холостяка-9" і переможниця проекту планують поповнення в родині в найближчий рік.
  • Українська співачка Джамала поділилася з шанувальниками радісною новиною - 19 червня вона знову стала мамою. Переможниця Євробачення-2016 подарувала своєму чоловікові Бекіру Сулейманову другого сина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях