Лайм

Класно злітали на Мальдіви: Григорій Решетник розповів, як дізнався про третю вагітність дружини

Пара готується до народження третьої дитини

Григорій та Христина Решетники скоро обзаведуться статусом багатодітної сім'ї. Наразі подружжя виховує двох синів, а третю дитинку чекають ближче до зими. Про вагітність пара дізналася після прильоту додому з Мальдівських островів.

Про це ведучий "Холостяка" розповів в інтерв'ю каналу СТБ. В кінці лютого сім'я Решетників відпочивала на березі Індійського океану. В Україну вони повернулися на початку березня і майже відразу в країні почався карантин.

Фото: СТБ

"Знайомі, які вже знають про новини, жартують, що цьому сприяла самоізоляція і карантин. Але ми до цього дуже класно злітали на Мальдіви, а потім вже під час спокійних карантинних буднів Христина заявила, що треба зробити тест на вагітність. І почалася ще одна щаслива сторінка нашого життя", - розповів Григорій.

А Христина поділилася забавною історією, пов'язаною зі знаками. Протягом всього відпочинку сім'ю супроводжувала лелека.

"Коли ми були на відпочинку, біля нашого будинку завжди сиділа лелека. Я його часто знімала, а після того, як викладала в соцмережі, всі друзі і батьки писали: "Точно когось привезете! Ну давайте вже дівчинку". Тоді просто сміялися. Але, схоже, лелека сиділа у нас 12 днів не просто так", - зазначила дружина ведучого.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Хто народиться - хлопчик чи дівчинка, пара дізнається наступного тижня на плановому УЗД.

"Хочу крупним планом подивитися, хто ж буде. Христина більше хоче хлопчика, але коли чекаєш на третю дитину, то вже не так важливо: буду любити і хлопчика, і дівчинку. Дуже раді, що скоро станемо багатодітними батьками. Навіть не віриться", - поділився Решетник.

  • Українська співачка TARABAROVA (Світлана Тарабарова) поділилася з шанувальниками радісною новиною - вона знову стане мамою. Фотодоказ артистка опублікувала на особистій сторінці в Instagram.
  • Українська співачка Alyosha та фронтмен гурту "Антитіла" готуються стати батьками втретє. Зіркова пара зізналася, що у них народиться дочка .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.