Лайм

Марк Цукерберг на пляжі переборщив з сонцезахисним кремом і став героєм мемів

Голову Facebook вкторе назвали за іншопланетним рептилоїдом

В інтерв'ю 2017 року Марк Цукерберг обмовився: "Я був людиною. Я і є людина. Досі. Я просто говорив про себе в минулому, а не про те, що я не людина". З тих пір очільник Facebook став героєм численних мемів, в мережі його прозвали "рептилоїдом" і стали шукати підтвердження інопланетного походження. Як на зло, Цукерберг продовжує постачати публіку приводами для жартів. Цього разу 36-річного мільярдера сфотографували на Гаваях з надмірно товстим шаром сонцезахисного крему на обличчі. Користувачі соцмереж одразу ж відгукнулися на знімок водоспадом мемів.

"Чому Марк Цукерберг не може щось зробити і не виглядати як реплікант?"

"Ніхто ніколи не бачив Цукерберга і духа з "Віднесених привидами" в одній кімнаті, просто до слова".

"Гугл-фото Марка Цукерберга крізь роки. Ви можете побачити, як з нього рік за роком йде все людське".

"Як ми можемо знати, що Марк Цукерберг не скидає шкіру? Зараз же літо".

"Кому пасує більше?"

"Марк Цукерберг займається ссссерфінгом".

"Нова кар'єра вже чекає на Марка Цукерберга".

"За легендою, кожного літа Марк Цукерберг (Мім-Серфер) намагається зловити хвилю, і поки у нього не вийде, його неспокійний дух буде блукати землею".

Красномовний кадр з фільму "Джокер" (2019).

На вірусному знімку Цукерберг катається на електричній дошці для серфінгу за $ 12 тис. біля берегів острова Кауаї, де володіє розкішним особняком за $ 100 млн, пише New York Post . Жителі найдавнішого з гавайських островів не дуже раді такому сусідству. Створена на початку липня петиція з вимогою не дати Цукербергу "колонізувати" Кауаї всього за тиждень зібрала близько 500 000 підписів. Бізнесмена називають "жадібним" за те, що він судиться з мешканцями Гавайських островів, які не хочуть продавати нерухомість по сусідству з його ділянкою.

"Марк Цукерберг - шоста найбагатша людина в світі... і він судиться з корінними гавайцями в Кауаї за їхню землю, щоб побудувати маєток. Вони побудували там життя. Там вони побудували сім'ї, - йдеться в петиції. - Їхня земля важлива для них. Він будує особняк для чого? Щоб жити в Кауаї два місяці в році? Це нелюдяно. Це боляче. Його потрібно зупинити".

Прес-секретар Цукерберга заявив, що претензії підписантів не мають підстави, але в 2017 році бізнесмен дійсно подав до суду на місцевих гавайців, щоб змусити їх продати крихітні ділянки землі. Незабаром він припинив процес, і зараз представники мільярдера запевняють, що він не має до корінного народу ніяких претензій. Проте в 2019 році з'явилися чутки, що Цукерберг попросив залагодити питання місцевого жителя Карлоса Андраде, який зайнявся скуповуванням ділянок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.