Лайм

Каньє Вест звинуватив Кім Кардаш'ян в спробі закрити його на лікування після сліз на публіці

Психічне здоров'я репера викликає зростаюче занепокоєння

19 липня Каньє Вест провів першу зустріч із виборцями в рамках президентської кампанії 2020 року. На мітингу репер-мільярдер зізнався, що в 2013 році вони з Кім Кардаш'ян думали зробити аборт на початку її вагітності дочкою Норт. "Я ледь не вбив свою дочку!" - кричав він у сльозах, припускаючи, що після цих слів дружина захоче з ним розлучитися.

Фото: abc.net.au

За словами джерел, Уест переживає загострення біполярного розладу, і його одкровення дійсно засмутили Кардаш'ян. Інсайдер повідомив People, що 39-річна знаменитість прийшла в лють через його витівки. "Кім шокована тим, що Каньє говорив про Норт на мітингу. Вона розлючена, що він поділився чимось настільки особистим, - пише видання. - Кім турбується, що одкровення чоловіка про особисте життя можуть вплинути на їх чотирьох дітей. Вона дуже любить дітей і хоче захистити їх".

Сама Кардаш'ян не робила публічних заяв щодо поведінки чоловіка, але Вест в нині видаленій серії постів в Twitter заявив, що вона разом з матір'ю Кріс Дженнер хотіла його "замкнути".

"Кім намагалася прилетіти в Вайомінг з доктором, щоб замкнути мене, як у фільмі "Геть", бо я вчора плакав і кричав про порятунок життя моєї дочки, - написав Каньє. - Кріс, не грайся зі мною, ти намагалася мене замкнути. Кім намагалася викликати лікаря, щоб закрити мене разом із ним. Якщо мене замкнуть, як Мандела, ви будете знати, чому. Всі знають, що фільм "Геть" - про мене".

Також репер торкнувся теми зйомок Кім Кардаш'ян для Playboy в 2007 році. Він опублікував фото з з чотирма дітьми і заявив, що "діти Уеста ніколи не будуть зв'язуватися з Playboy".

Пізніше Каньє видалив скандальні публікації, і в його Twitter з'явився більш спокійний запис: "Тепер я сфокусований на музиці". У відповідь стурбовані фанати закликали його подбати про психічний стан. "Займайся своїм здоров'ям, музика почекає, - пишуть в коментарях. - Психічне здоров'я перш за все, будь ласка, звернися за допомогою. Зосередься на тому, що робить тебе щасливим. Ми всі дуже тебе любимо і хочемо бачити тебе в кращому стані".

Повз зрив Каньє Веста не змогли пройти навіть його знамениті колеги. У Instagram репера 50 cent з'явився скріншот публікації Веста з промовистим посланням: "От лайно, дурень, ти сказав, що мало не вбив свою дочку. Твоя дружина знає, що тобі краще заспокоїтися. Щаслива дружина - щасливе життя".

Кім Кардаш'ян тим часом перебуває в Лос-Анджелесі разом із дітьми. За інформацією Page Six, вона "відчайдушно намагається допомогти Каньє, заспокоїти його і не допустити будь-яких публічних криз". "Родина вважає, що у нього біполярний епізод. Він не буде приймати ліки, тому що думає, що вони роблять його менш креативним. Але його слова про їхню старшу дочку Норт шокують. Кім спустошена. Вона так старанно працювала, щоб допомогти йому, але вона не дозволить йому нашкодити дітям ", - розповіло виданню джерело.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.