Лайм

alyona alyona розповіла, як схудла на 10 кг за 1,5 місяці

Реперка почала схуднення з консультації дієтолога і досягла значного успіху

У день свого 29-річчя 15 липня реп-виконавиця alyona alyona встала на ваги і побачила тривожну цифру - 127,5 кг. Тоді дівчина вирішила зайнятися своїм здоров'ям і за рік схуднути на 29 кг. Системний підхід, консультації фахівця і дисципліна вже дають перші плоди: за 1,5 місяці Альона скинула 10 кг. У Instagram вона розповіла про те, як над собою працює.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official/

"Я вирішила почати з дієтолога-терапевта. На консультацію необхідно було принести результати аналізів і УЗД брюшної порожнини. І якщо з органами в мене все гуд (крім жовчного, бо в мене його нема вже 5 років), то аналізи показали різного роду відхилення - в роботі печінки, недостача йоду та вітаміну D, надлишок сечової кислоти тощо. І найгірше — індекс homa показав, що я за один крок до цукрового діабету", - написала Альона.

Взимку, під час роботи над новим альбомом на Балі, зірка українського хіп-хопу намагалася харчуватися краще, ніж в 2019 році: їла багато свіжих фруктів і каш. Виявилося, що "вуглеводна атака" була неправильним рішенням. "Варто починати змінювати себе з КОНСУЛЬТАЦІЇ У ЛІКАРЯ! Робити зріз по стану здоров’я — обов’язок кожного перед самим собою!", - вважає вона.

аким чином моє харчування перевернулося з ніг на голову. Фрукти замінились овочами, білок став вареним або на грилі (або сейтан), крупи тільки з низьким глікемічним індексом і то 3-4 ложки, ніяких молочних продуктів чи солодощів, обов’язково оливкова та льняна олія. А ще — ніяких перекусів, бо вони піднімають цукор в крові, - описала alyona alyona свою дієту. - Зараз я прокидаюся щодня о 6 ранку, їм тричі на день чітко по таймінгу (14/10) і лягаю спати не пізніше 23 години. І ось результати. Більші, ніж я планувала, бо мала скидати 10 кг за 4 місяці. А вийшло за 1,5".

Артистка пообіцяла докладніше розповісти про фізичні навантаження і подякувала фанатам за підтримку. "Для нас просто не існує нічого неможливого!" - вважає вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.