Лайм

Обличчя виглядає агресивним: Ольга Сумська розповіла про невдалі б'юті-експерименти

Актриса зізналася, що знайома з уколами краси

Ольга Сумська має ефектну зовнішність, і навіть в свої 53 зберігає моложавий вид. Акторка вважає за краще користуватися натуральними рецептами краси, але одного разу вирішила вдатися до омолоджуючих процедур.

В інтерв'ю Ivona артистка зізналася, що після 40-ка разу зважилася на уколи краси, щоб позбутися від зморшок. Результатом зірка залишилася незадоволена, так як помітила, що у неї змінився вираз обличчя. Після цього Сумська прийняла рішення більше не вдаватися до подібних косметологічних процедур.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Після 40-ка вирішила спробувати уколи краси, але ефект мені не сподобався: передні куточки брів падають, а бічні злітають, обличчя відразу виглядає більш агресивним. Така жінка-коршун дивиться на тебе в дзеркалі. Жахливо! Хочеться залишатися собою, а виходить, що прибираючи дрібні зморшки, вираз обличчя змінюється абсолютно. Тому відмовилася від уколів", - поділилася акторка.

Зараз артистка вважає за краще піклуватися про свою красу і шкіру по-іншому. "Використовую щадні методи: масаж, маски, обгортання, патчі", - зізналася 53-річна зірка.

  • Раніше Ольга Сумська поділилася знімками, на яких шанувальники розгледіли, що з обличчя 53-річної артистки зникла родимка, яка за роки кар'єри стала вже невід'ємною частиною її образу. Пізніше артистка пояснила, навіщо позбулася від своєї "родзинки".
  • А також поділилася архівними знімками часів, коли вона тільки починала зніматися в кіно. 53-річна акторка пригадала, як сварилася з гримерами і режисерами через свої густі брови.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях