Лайм

Люди не впізнали солістку гурту Kazka: через новий імідж співачку порівняли з Адель та Пугачовою

Олександра Зарицька не боїться експериментувати з образами

Днями вокалістка гурту Kazka Олександра Зарицька відсвяткувала свій 28-й день народження. У зв'язку з цим співачка приміряла на себе новий образ. Біляве волосся, об'ємні вії, ретро-стрілки - все це змінило артистку до невпізнання.

Фото нового іміджу Саші з'явилося на сторінці тріо в Instagram. Чорно-білий знімок супроводжує милий коментар від учасників колективу.

Олександра Зарицька в образі блондинки Фото: instagram.com/kazka.band

"Привіт усім, це гурт Kazka. Сьогодні в нас особливий привід - святкуємо день народження нашої казкової Саші. Від нас хочемо побажати тобі барвистих емоцій та щастя, щоб мрії здійснювались, а в серці панувала любов. Наснаги та сил написати "свою книгу" – яскраву, повну вражень, любові, щастя та розуміння. З Днем народження!", - написали хлопці.

У коментарях під постом почалося бурхливе обговорення нової зовнішності Саші. Користувачі порівняли співачку з британкою Адель, а також не обійшлося і без асоціацій з російської примадонною Аллою Пугачовою.

"Приголомшливий косплей на Адель!", "Адель?", "Схожа на Пугачову", "Як Пугачова", "Алла Борисівна?", "На Адель схожа", - пишуть користувачі під постом.

Солістка групи Kazka Фото: instagram.com/kazka.band

  • Наталя Могилевська здивувала соцмережі кардинальною зміною іміджу Співачка з білосніжними локонами, нюдовим макіяжем і блакитною підвводкою свої зміни пояснила білою смугою в житті.
  • Вікторія Булітко продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно знаменитість похвалилася новою стрижкою і попелясто-русявим кольором волосся, а тепер на зміну прийшла трендова сьогодні фуксія.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях