Лайм

Шукав все життя: наречений Анни Седокової розповів, що його привернуло у співачці

28-річний спортсмен та 37-річна співачка познайомилися в 2019 році

Днями латвійський баскетболіст Яніс Тімма зробив пропозицію екс-солістці гурту "ВІА Гра" Анні Седоковій. Спортсмен вважає співачку саме тією людиною, яку він шукав все життя.

Про це він заявив в бесіді з виданням Sport24 . На момент зустрічі з артисткою Яніс був одружений і виховував маленьку дитину, але це не завадило йому піти з сім'ї. Молодий чоловік не приховує, що втратив голову від Анни, ледь познайомившись з нею.

Яніс Тімма і Анна Седокова Фото: instagram.com/annasedokova

"Просто в житті буває таке, що зустрічаєш людину і розумієш, що це той, кого ти шукав все життя. Я зрозумів, що ця людина розуміє мене і мені з нею легко. Вона завжди думає про мене і про те, щоб мені було краще. Іноді навіть занадто, але з цим я можу змиритися! Вона чесна і щира", - поділився Тімма.

Спортсмен також розповів, що йому вдалося налагодити дружні стосунки з трьома дітьми співачки.

"У мене дуже хороші стосунки з дітьми Анни. Я взагалі люблю малюків, а вони люблять мене. Мені здається, що розділяти їх на своїх і чужих - неправильно. Я знаю, як це важливо для Анни, і люблю все в ній. Ну і нам просто весело разом , - зізнався 28-річний спортсмен.

Для Анни Седокової цей шлюб стане третім. За час стосунків з колишніми чоловіками співачка народила трьох дітей: 15-річну Аліну, 3-річного Гектора та 9-річну Моніку.

Анна Седокова з сином Гектором і дочкою Аліною Фото: instagram.com/annasedokova

  • Раніше Анна Седокова опублікувала в соцмережі інтимне фото з коханим, але замість захоплення отримала негатив. Співачці порадили бути скромніше і думати про те, що на її сторінку заходять діти.
  • А також розповіла про невдалий шлюб з футболістом Валентином Белькевичем, з яким розлучилася в 2006 році. Екс-учасниця "ВІА Гри" зізналася, що у Белькевича була жінка, з якою він зустрічався незважаючи на дружину і маленьку доньку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях