Лайм

Син Софії Ротару зворушливо привітав артистку з днем народження і показав рідкісний кадр

Сьогодні легендарній співачці виповнюється 73 роки

7 серпня день народження відзначає знаменита українська артистка Софія Ротару - улюблениці мільйонів виповнюється 73 роки. З самого ранку іменинниця приймає масу привітань, найцінніші, звичайно ж, від її рідних.

Одним з перших зіркову маму привітав син співачки Руслан Євдокименко. На особистій сторінці в Instagram чоловік опублікував спільне фото з рідною людиною і прикріпив до нього теплі рядки. "Пів століття - з тобою! Пів століття - люблю! З Днем народження, Ма!" - написав він.

Софія Ротару з сином Фото: instagram.com/rus_evdokimenko

До привітань приєдналися й інші члени сім'ї. Невістка співачки також зробила пост в своєму мікроблозі, в якому була лаконічною. "Вітаємо! Многая, многая, многая літа", - написала Світлана і додала фото, на якому вона зображена зі свекрухою та дочкою Софією, яка названа на честь своєї знаменитої бабусі.

Софія Ротару з онукою і невісткою Фото: instagram.com/svetika

Софія-молодша в свою чергу показала в своїх "сторіз", який сюрприз вони підготували іменинниці в день її народження. На фото видно, що сім'я Ротару прикрасила вітальню повітряними кульками, а також подарувала співачці "мільйон" червоних троянд.

Шанувальники артистки приєдналися до добрих слів побажань, посилаючи на адресу свого кумира безліч компліментів та привітань.

  • А theLime в день народження Софії Ротару вирішив розповісти про п'ятірку нарядів співачки, за якими стоїть ціла історія її співпраці і взаємин з модельєром Аллою Дутковською.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях