Лайм

В Одесі український телеведучий на мотоциклі врізався в автомобіль

В результаті аварії ніхто не постраждав

Український телеведучий і учасник популярних шоу "Танці з зірками-2019" і "Голос країни" Даніель Салем потрапив в ДТП. Аварія сталася в рідному місті актора - Одесі.

Як повідомляє місцеве видання 048.ua , інцидент стався на перетині вулиць Рішельєвська і Успенська. Салем на своєму Harley Davidson врізався в Chevrolet. Водій автомобіля різко загальмував, а ведучий не встиг вчасно відреагувати.

Фото: 048.ua

Відомо, що ніхто з учасників ДТП не постраждав. Пошкодження отримав лише автомобіль - від зіткнення з мотоциклом розбився бампер.

Фото: 048.ua

Фото: 048.ua

Нагадаємо, на шоу "Танці з зірками" Даніель Салем брав участь з танцівницею Юлією Сахневич. Пара протрималася на проекті до 10 випуску, після чого поступилася суперникам. А в проекті "Голос країни" ведучий дійшов до фіналу.

Українському глядачеві Даніель Салем також відомий за проектом "Одруження наосліп", де він виступає в ролі експерта та ведучого.

  • Актор Джо Пантоліано, який зіграв Ральфа Сіфаретто в серіалі Клан Сопрано і зрадника Сайфера в Матриці, потрапив до лікарні з серйозною травмою голови: під час нещодавньої прогулянки його збила машина.
  • Венсан Кассель потрапив в аварію, наслідки якої показав в своєму Instagram. 53-річний актор зняв себе на відео з перев'язаною головою і пластиром на грудях, підписавши: "Ніколи не бодайтеся з носорогом".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.