Лайм

Forbes назвав 10 найбільш високооплачуваних акторів 2020 року - лідер залишився незмінним

Дуейн Джонсон заробив 87,5 млн доларів

Американський Forbes опублікував щорічний рейтинг найбільш високооплачуваних акторів світу. Очолив список торішній лідер - 48-річний актор Дуейн Джонсон.

Як повідомляють редактори журналу, заробіток "Скелі" - 87,5 млн доларів. І хоча він виявився нижче, ніж в 2019 році (89,4 млн доларів), акторові все ж вдалося зберегти статус найбільш високооплачуваного актора світу.

Дуейн Джонсон Фото: instagram.com/therock

Відзначається, що 23,5 млн доларів заробітку Джонсон отримав від Netflix за новий фільм "Красное уведомление", а також заробив на лінійці товарів Project Rock від компанії Under Armour.

На другій позиції опинився актор Райан Рейнольдс. Зірка фільму "Дедпул" зміг заробити 71,5 млн доларів. Він, як і "Скала", знявся в "Красном уведомлении", а також в "Призрачной шестерке", отримавши за кожну роль гонорари більше 20 млн доларів.

Райан Рейнольдс Фото: instagram.com/vancityreynolds

Третє місце дісталося американському акторові Марку Уолбергу. Його дохід склав 58 млн доларів. Комедія за участю актора "Правосуддя Спенсера" стала третім за переглядами оригінальним фільмом Netflix. Також він заробив мільйони в якості продюсера документальних фільмів МакМілліони і Уол-Стріт.

Марк Уолберг Фото: instagram.com/markwahlberg

На четвертій позиції з 55 млн доларів опинився 47-річний актор Бен Аффлек.

Бен Аффлек Фото: instagram.com/benaffleck

П'ята сходинка дісталася Віну Дизелю (54 млн доларів). Зірка "Форсажу-9" в цьому році позбувся шансу крупно заробити через перенесення прем'єри на квітень 2021 року. Дизель підтримав інтерес до франшизи, виступивши продюсером анімованого серіалу "Форсаж: Шпигунські гонки" на Netflix.

Він Дізель Фото: instagram.com/vindiesel

У десятку також увійшли: Акшай Кумар (48,5 млн доларів), Лін-Мануель Міранда (45,5 млн доларів), Вілл Сміт (44,5 млн доларів), Адам Сандлер (41 млн доларів) і Джекі Чан (40 млн доларів).

  • Раніше Forbes назвав найбільш високооплачуваних зірок в світі. Перше місце в списку зайняла Кайлі Дженнер. У січні 2019 року зірка реаліті-шоу продала 51% Kylie Cosmetics компанії Coty за 600 млн доларів, і після відрахування податків поклала в кишеню 540 млн доларів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях