Лайм

Сергій Притула йде в мери і люди жартують про переїзд Ольги Фреймут до Лондона - вся справа в конфлікті колишніх колег

Ще в 2013 році між телеведучими пробігла чорна кішка

11 серпня телеведучий Сергій Притула оголосив про рішення балотуватися на пост міского голови Києва від партії "Голос". Ця новина викликала неоднозначну реакцію його підписників у соцмережах - в коментарях з'явилися обурення, захоплення і жарти, в числі яких почали згадувати колишню колегу шоумена Ольгу Фреймут.

Зокрема, користувачі соцмереж жартують, що незабаром Фреймут переїде жити до Лондона. Чому? Про це раніше заявила сама телеведуча, адже між нею та Сергієм Притулою ще в 2013 році пробігла пристойних розмірів чорна кішка.

Ольга Фреймут і Сергій Притула Фото: Новий канал

Як розповів колись Притула в інтерв'ю "Медіаняня", з 2013 року вони з Фреймут "практично не спілкуються", хоча раніше колеги успішно вели проекти Нового каналу і навіть відбивалися від чуток про закулісний роман. Але багаторічній дружбі настав кінець, коли в грудні того ж року телеведуча раптом вирішила перейти на канал "1+1". І як заявив пізніше Притула, який також є креативним продюсером "Нового", справа зовсім не в конкуренції чи заздрощах.

"Я поставив конкретне запитання: "Фреймут, ти йдеш на "Плюси" чи залишаєшся на "Новому?" - згадував ведучий. - Тому що у нас був процес підготовки нового сезону "Хто зверху?", а редакторська група же пише не від фонаря, а під ведучих, і підготовка сценарію під Фреймут і під Варнаву - дві великі різниці".

Притула нібито нагадав Фреймут про цей нюанс і по-дружньому попросив її попередити про своє рішення заздалегідь: "Так от, я кажу: "Якщо ти залишаєшся, ми фігачимо. Тому що це шматок роботи, а зйомки через півтора місяці. А якщо ти йдеш, то скажи мені, жінко, - ми ж не чужі люди - щоб я зараз звертав процес, щоб не морочив редакторам голову, і ми починали шукати нову ведучу".

За словами Притули, телеведуча відповіла, що залишається на Новому каналі та має намір зняти з ним "найкрутіший сезон" їх спільної передачі. Через деякий час від інших колег він дізнався, що Фреймут все ж підписала контракт з "Плюсами".

"У мене немає якихось професійних ревнощів, що хтось з "Нового" перейшов на "Плюси", - пояснив пізніше Притула. - На "Плюси" півканала перейшли, бо у одного дядька грошей на ТВ виділяється трохи більше, ніж в іншого. Але я не розумів, як можна взяти і ось так просто плюнути зверху на стільки років взагалі нормальних відносин".

Ольга Фреймут Фото: Instagram / FreimutOlia

У квітні 2020 року Ольга Фреймут дала інтерв'ю Наталії Влащенко, в якому прямо заявила, що розмови про політичні амбіції Притули здаються їй "смішними". І якщо її колишній колега очолить КМДА, вона одразу ж покине Україну.

"Це смішно! Якщо Притула стане мером Києва, тоді я буду жити в Лондоні. Я буду йому дуже вдячна, тому що це стане для мене причиною виїхати з країни, - заявила вона. - У нього поганий смак. Яким би він не був дотепним та інтелектуальним, в побуті він якось дивно одягається, штани гойдаються постійно, ці паски [...] Він повинен знати, що чоловік не носить броки з пасками [...] Він не джентльмен [...]".

У цьому ж інтерв'ю Фреймут запевнила журналістку, що Притула "розфарбує Київ у жовто-сині кольори і у нас все буде горіти ілюмінацією як в Китаї", "придумає якісь дивні правила" і "закриє всі красиві ресторани - залишить тільки випічку та перепічку".

Ця цитата з інтерв'ю ведучої і стала приводом для жартів у соцмережах. Чи покине Фреймут Україну, і чи захочуть бачити кияни своїм очільником людину, яка носить брюки з ременем, покаже час.

  • А поки читайте на theLime, як Сергій Притула пояснив своє бажання очолити КМДА. Ось 5 головних тез ведучого на з'їзді партії "Голос".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях