Лайм

Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" запустила рубрику коротких відео "Мама Доця" - про що вони

Компанію їй склала комедійна акторка Віталіна Біблів

Акторка гумористичної програми "Дизель Шоу" Вікторія Булітко знімається в продовженні серіалу "Вижити за всяку ціну", прем'єра якого запланована на осінь. Нещодавно артистка показала фото зі зйомок, яке наробило багато галасу в мережі, а зараз запустила в Instagram рубрику "Мама Доця", де знімається зі своєю сценічною мамою.

Мати героїні Булітко грає комедійна акторка Віталіна Біблів. Артисткам настільки сподобалися свої образи в серіалі, що вони вирішили записувати смішні ролики за участю "мами" і "доці". Короткі відео артистки публікують в своїх мікроблогах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Гумор актрис припав до душі шанувальникам комедійних зірок, на сьогоднішній день ролики збирають близько ста тисяч переглядів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Подивитися цю публікацію в Instagram

"Вижити за всяку ціну" - комедійний серіал від "Дизель Студіо". У центрі уваги Віка (Вікторія Булітко) і Саша (Олександр Бережок) - типова пара, яких мільйони.

У подружжя є син і батьки, які купили квартиру в їхньому будинку, і на час ремонту переїхали до них жити. Саме на цьому будується зав'язка сюжету. Тепер місія Віки вижити буквально, а у її чоловіка - вижити з квартири тещу (Віталіну Біблів).

кадр з сіткому "Вижити за всяку ціну" Фото: Дизель Студіо

  • Раніше Вікторія Булітко розповіла про роман з залежним чоловіком. Акторка рідко говорить на тему особистого життя, тому це зізнання стало для багатьох одкровенням.
  • Читайте також на theLime, як Вікторія Булітко прокоментувала чутки про роман з партнером по шоу "Танці з зірками-2019" Дмитром Дікусаром.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях