Лайм

Брат Кейт Міддлтон показав, як його пес рятується від спеки - всім би таке життя

Домашній басейн з індивідуальним поливом - те, що потрібно для королівського комфорту

Молодший брат Кейт Міддлтон - завзятий собачник, тому в Instagram поділився гарним способом охолодити домашніх тварин в літню спеку. Головною героїнею відео Джеймса Міддлтона стала золотистий ретривер Мейбл. Лежачи в прозорому контейнері собака мирно дрімає, поки господар поливає її водою зі шлангу.

"Важливо тримати собак в безпеці і прохолоді в спекотну погоду! - написав 33-річний брат майбутньої королеви Великобританії. - Ось як Мейбл любить охолоджуватися!"

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від James Middleton (@jmidy)

Також Джеймс порадив тримати домашніх тварин в тіні, постелити їм вологий рушник, включити розпилювач і ніколи не залишати одних в жаркому закритому приміщенні.

Фото: instagram.com/jmidy/

Вдома Джеймс Міддлтон тримає 9 собак: крім Мейбл він піклується про двох кокер-спаніелів, чорного лабрадора і п'ять чорних спанієлів. Він стверджує, що собаки врятували йому життя під час депресії.

"Собаки значать для мене дуже багато. Думаю, що без них я б зараз тут не сидів і не говорив з такою впевненістю. Тому я можу сказати, що собаки врятували мені життя. Вони неймовірні компаньйони, які в плані реабілітації іноді йдуть далі, ніж люди", - розповів підприємець в британському телешоу Lorraine.

  • У квітні королівська родина відсвяткувала день народження молодшого сина принца Вільяма і Кейт Міддлтон. Принц Чарльз розчулив соцмережі зворушливим фото з онуком-іменинником, а Кейт Міддлтон показала його кумедні фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях