Лайм

Оскароносний композитор Ендрю Ллойд Веббер зробив експериментальне щеплення від коронавируса

Творець музики для "Привида опери" і мюзиклу "Кішки" мріє про швидке відкриття театрів

72-річний композитор Ендрю Ллойд Веббер зголосився брати участь у випробуванні експериментальної вакцини від коронавірусу. Автор мюзиклів "Кішки", "Привид опери", "Ісус Христос - суперзірка", "Евіта" оголосив про це в Twitter.

"Я дуже радий, що завтра мені зроблять щеплення від Covid 19, - написав він. - Я зроблю все, щоб довести, що театри можна безпечно відкривати".

Ллойд Веббер бере участь у випробуваннях вакцини проти коронавірусу, розробленої Оксфордським університетом та фармацевтичною компанією AstraZeneca. Це одна з багатьох вакцин, які показали обнадійливі результати на перших фазах. Композитор сподівається, що його внесок сприяє відновленню багатьох сфер суспільного життя, включаючи відкриття театрів.

13 серпня Ллойду Уеббера зробили щеплення, і він поділився фотографією в соціальних мережах. "Тільки-но завершилися випробування вакцини Oxford Covid-19. Я зроблю все, щоб великі і маленькі театри знову відкрилися, а актори і музиканти повернулися до роботи", - написав він.

Фото: Andrew Lloyd Webber в Twitter

Колеги і шанувальники Ллойда Веббера підтримали його рішення брати участь в тестуванні вакцини. "Успіху і здоров'я, Ендрю", - пишуть в коментарях. - "Будь ласка, поділіться своїм досвідом. Світ хоче знати". "Захоплююся вашими діями. Більшість людей тільки багато говорять, але мало роблять. Схрестимо пальці, щоб вакцина спрацювала. Бережіть себе".

  • Бон Джові розповів, як його син і члени групи перехворіли на Covid-19. Рок-зірка закликав носити маску і серйозно ставитися до загрози поширення інфекції.
  • Раніше голлівудська актриса показала, що трапилося з її волоссям після коронавірусу. Чесні зізнання Аліси Мілано мотивують носити маску, адже наслідки Covid-19 можуть бути дуже важкими.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.