Лайм

Реп-зірка alyona alyona переспівала хіт Ріанни і здивувала фанів - такого чистого вокалу не очікував ніхто

Артистка продемонструвала свої вокальні дані

Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко) крім своєї харизми і самоіронії володіє також приголомшливим голосом. Свої вокальні дані реперша продемонструвала шанувальникам в Instagram.

Учасниця "Танців з зірками 2020" записала відео, на якому зображена в звукозаписній студії. Олена сидить на стільці з телефоном в руках і в мікрофон виконує пісню Ріанни - Love On The Brain.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Альона (@ alyona.alyona.official)

Фоловери alyona alyona були приємно здивовані можливостями її голосу, адже до цього вона позиціонувала себе виключно як реп-виконавиця.

"Вау просто", "Мед для вух", "Вокал нереальний", "Неймовірний голос", "Дуже круто", "Гарний голос", "Вразила. Мої очі реагують на вуха, а вуха стирчать", "Бомбезно", - захоплюються фанати під роликом.

alyona alyona - одна з найуспішніших реперів України. Дівчина блискавично читає реп, і при цьому не використовує нецензурної лексики. З її творчістю публіка познайомилася в 2018 році після виходу її першого кліпу на пісню "Рибки". З тих пір популярність дівчини зростає з шаленою швидкістю, а її кліпи набирають мільйони переглядів.

  • Раніше alyona alyona представила кліп на трек "Тихо діти сплять" з нового альбому, який вона записала на Балі. У новому відео співачка закликає звернути увагу на екологічні проблеми і не ігнорувати того, що відбувається, "поки цей світ ще не зник".
  • Слухайте також на theLime емоційний трек alyona alyona "Коли ховають молодих" . Ця пісня - спогад про тих, чиє життя обірвалося надто рано.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях