Лайм

На "Танцях з зірками" вперше не збрехали про стосунки: пара поцілувалася в ефірі

Стосунки пари склалися за лаштунками шоу

Здається, на шоу Танці з зірками 2020, де так люблять подражнити глядача надуманими закулісними романами, вперше не збрехали про стосунки між учасниками. Футболіст Сергій Мельник та фіналістка минулого сезону, гімнастка Анна Різатдінова, тепер пара.

Про це Мельник і Різатдінова розповіли в 11 випуску, в якому учасники шоу виходили на паркет зі своїми близькими людьми. Хтось прийшов з дітьми, хтось з батьками, а от футболіст і колись учасник шоу "Холостяк" показався на паркеті з гімнасткою.

Анна Різатдінова, Сергій Мельник та його партнерка на проекті Аделіна Делі Фото: Instagram / Танці з зірками на "1+1"

За словами Мельника, їх стосунки зав'язалися після спільного виступу на "Танцях з зірками", коли учасники танцювали з випускниками минулих сезонів. Незважаючи на те, що цей випуск був в ефірі всього пару тижнів тому, Анна Різатдінова встигла стати для футболіста "рідною людиною".

"Цю людину подарував мені проект, - зазначив в ефірі Мельник. - Заради неї я готовий рвати і йти до кінця [...] Мені здається, що це саме та дівчина, яку я так довго шукав".

Футболіст також висловив надію, що у нього з Анною Різатдіновою після проекту все складеться так, як у Дмитра Комарова з Олександрою Кучеренко (ведучий програми "Світ навиворіт" і модель одружилися).

Футболіст і гімнастка виступили з ефектною румбою, а у фіналі свого виступу поцілувалися в центрі паркету.

  • Нагадаємо, всього в Танцях з зірками 2020 взяли участь 14 знаменитостей зі своїми партнерами. Наразі шоу вже покинули ведучий Дмитро Танкович, співачки Слава Камінська, alyona alyona, актори Арам Арзуманян, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, співак Олег Винник, телеведуча Ольга Фреймут, учасник гурту "Время и Стекло" Позитив та лідер "Без обмежень" Сергій Танчинець. За кубок проекту вже наступної неділі змагатимуться 4 пари.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях