Лайм

Хто переможе на шоу "Холостячка": 3 головні претенденти в наречені Ксенії Мішеній

Які учасники вважаються негласними лідерами

У п'ятницю, 13 листопада, на каналі СТБ відбудеться 4-й випуск романтичного реаліті-шоу "Холостячка", під час якого Ксенія Мішина познайомить учасників зі своїм професійним і громадським життям, а вісім найуспішніших чоловіків країни продовжать боротися за її серце. theLime вирішив розповісти про учасників, яким глядачі в соцмережах пророчать перемогу.

Назар (30 років, Тернопіль)

До першого шлюбу у Назара був бізнес - мережа магазинів оптово-роздрібної торгівлі, свій бізнес-журнал і тренажерний зал у Тернополі. Потім хлопець став моушен-дизайнером і зараз розвивається в цьому напрямку.

Фото: instagram.com / holostyakstb

Назар, як і Ксенія Мішина, має сина Платона. З матір'ю своєї дитини у Назара були несерйозні відносини, а про вагітність дівчини він дізнався вже після розставання з нею. Незважаючи на це, він не відмовився від хлопчика, а прийняв рішення допомагати в його вихованні.

Після цього Назар був одружений, але у дівчини не склалися стосунки з його сином через її патологічні ревнощі. Також Назар захоплюється армрестлінгом.

Молодий чоловік відзначився у другому випуску шоу тим, що вкрав Ксенію Мішину з побачення з Ігорем і вже встиг познайомити зі своїм сином.

Фото: instagram.com / holostyakstb

Андрій (29 років, Житомир)

З раннього дитинства Андрій бачив сварки батьків, а про свого батька чоловік каже, що "це приклад того, як не можна поступати зі своєю жінкою і сім'єю".

Фото: instagram.com / holostyakstb

Працює ведучим на корпоративах, а також радіоведучим. Уже 11 років пише скетчі, сценарії для різних гумористичних ТВ-проектів ("Ліга сміху"), є резидентом "Камеді клаб".

У Андрія було кілька серйозних романів, але всі вони не привели до створення сім'ї.

Андрій отримав від Ксенії Мішиної троянду першого враження, а також першим сходив із нею на індивідуальне побачення, яке він організував в стилі уривка з фільму "П'ятдесят відтінків сірого".

Фото: instagram.com / holostyakstb

Олексій (31 рік, Київ)

Олексій виріс у звичайній сім'ї, але домігся багато чого завдяки тому, що у нього був дійсно хороший приклад для наслідування - його батько.

Фото: instagram.com / holostyakstb

Має власну компанію, яка здає водіям таксі авто в оренду. Спочатку в Олексія було всього дві машини, а зараз в його автопарку їх уже 140.

Але його шлях до успіху не був простим - кілька років поспіль він безуспішно намагався розкрутитися, вкладав всі зароблені кошти в бізнес, але це не приносило результат. Його дівчина, з якою він зустрічався 7 років, не знайшла в собі сили підтримати його. Також вона не планувала в найближчому майбутньому заводити дітей та створювати сім'ю.

Олексій захоплюється спортом, не п'є і не курить. Також любить проводити час в стайнях, що він і продемонстрував на побаченні з Ксенією - допоміг їй таким чином подолати свій страх.

Фото: instagram.com / holostyakstb

  • У 3-му випуску шоу "Холостячка" за серце Ксенії Мішиної боролися 11 чоловіків, але впоратися з конкуренцією і своїми емоціями вдалося не всім. За підсумком випуску шоу покинули одразу три учасники.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях