Лайм

Тіна Кароль зворушливо привітала сина з днем народження і показала, яким вже став 12-річний Веніамін

Судячи з усього, хлопець приймає вітання по відеозв'язку

Співачка Тіна Кароль зворушливо привітала сина Веніаміна з днем народження, приклавши до свого посту в соцмережі фотографії хлопця. 18 листопада синові продюсера Євгена Огіра виповнилося 12 років.

"Ти - гордість і всесвіт! Улюблений мій малюк. Чоловік моєї мрії", - написала артистка у Facebook. Судячи з усього, Веніамін зараз знаходиться в Англії, де навчається у місцевій школі, і приймає вітання по відеозв'язку.

Фото: Facebook / @ tina.karol

Фоловери Тіни Кароль також привітали хлопчика з днем народження в коментарях під постом, і вкотре звернули увагу на те, як з Веніамін з кожним роком стає все більше схожим на батька.

Фото: Facebook / @ tina.karol

Чоловік співачки, продюсер Євген Огір, пішов з життя навесні 2013 року, не доживши до свого 33-річчя всього кілька місяців. Причиною смерті стало онкологічне захворювання. Стан продюсера оцінювали як важкий, безсилими виявилися як українські фахівці, так і їхні колеги за кордоном.

Син Тіни Кароль та Євгена Огіра вчиться в Лондоні, де живе в українській родині. Час від часу співачка відвідує школяра, який відрізняється успіхами в місцевому українському клубі - танцює гопак та співає українські пісні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях