Лайм

Дружина 64-річного Сергія Тігіпка народила доньку: як назвали восьму дитину банкіра

У багатодітній сім'ї поповнення

Дружина Сергія Тігіпка Алла Зіневич народила доньку - для подружжя дівчинка стала четвертою спільною дитиною, а колишній віцепрем'єр-міністр України став батьком вже увосьме. Крихітка з'явилася на світ 1 червня, але новиною рестораторка поділилася лише зараз.

На особистій сторінці в Instagram щаслива мама показала миле відео з новонародженою донечкою і розсекретила її незвичайне ім'я – Юліанна. Пологи проходили в одній з приватних клінік Києва. Жінка подякувала персоналу медичного центру, що "допомогли стати ще щасливіше".

Читайте також: Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою.

Переглянути цей допис до Instagram

В "сторіз" Алла зізналася, що після народження доньки почуття до чоловіка стали ще сильнішими. "Коли думала, що кохати його ще більше вже неможливо... він подарував мені донечку", - написала дружина Сергія Тігіпка.

Фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Також багатодітна мама показала зворушливі кадри знайомства старших братів з маленькою сестрою. Зіневич і Тігіпко виховують синів Сергія (2011), Станіслава (2013) та Олександра (2016).

Фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Нагадаємо, 64-річний Сергій Тігіпко до шлюбу з 39-річною Аллою Зіневич, яка є одноліткою його старшої доньки, був двічі одружений і має від цих шлюбів дітей.

Першою дружиною банкіра була Наталія Тігіпко, яка у 1984 році народила йому доньку Ганну. Від другої дружини Вікторії бізнесмен має трьох дітей: Тимофія (2002), Анастасію (2005) та Леонтія (2008).

Про нинішню дружину Тігіпка відомо, що вона працювала фотомоделлю в агентстві "Linea12 – Model Management", після чого запустила власний фармацевтичний бізнес ALLANI, а також відкрила ресторан Blanke city bistro і буйволину ферму.

Фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Раніше ЗМІ повідомили, що Марія Яремчук народила первістка та розкрили стать дитини.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці