Лайм

Що хотіла показати Дженніфер Лопес "сукнею помсти": з’явилося пояснення

Любов тут більше не живе?

Американська співачка Дженніфер Лопес після початку процесу розлучення з актором Беном Аффлеком з'явилася на прем'єрі фільму "Нестримний" на Міжнародному кінофестивалі в Торонто, який спродюсував її колишній. Сам Аффлек на кінофестиваль не приїхав, а ось Лопес викликала фурор, одягнувши ефектну "сукню помсти". Однак не лише сама сукня стала викликом, Лопес нею передала послання Аффлеку.

Як з'ясувалося, Джей Ло сумнівалася щодо того, чи варто їй надягати відверту сукню від Tamara Ralph з вирізами на червону доріжку.

"Я почувала себе добре. Але була дискусія про те, чи варто це мені робити чи ні. І я подумала: "До чорта все це", - сказала Лопес у розмові з People.

Але це не все, фотографи помітили, що Джей Ло вивела парне тату, яке вони з Аффлеком зробили до Дня закоханих у 2023 році. Тоді продемонструвала фанам у Instagram, що вийшло.

"Відданість назавжди. З Валентиновим днем, любове моя", - написала вона.

Аффлек зробив тату у вигляді двох переплетених стріл з першими літерами свого та коханої імен. Джей Ло зробила фото так близько, що розгледіти, де саме воно на тілі у Бена, було неможливо.

До слова, модні оглядачі прозвали вбрання Лопес "платтям помсти", натякаючи на "сукню помсти" принцеси Діани. У 1994 році покійна принцеса Уельська одягла маленьку чорну сукню з відкритими плечима від Christina Stambolian того вечора, коли Чарльз зізнався у своїх зрадах на національному телебаченні.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес подала документи на розлучення у річницю їхнього дворічного шлюбу з Беном Аффлеком. У них Лопес вказала офіційну дату розставання – 26 квітня цього року.

Новини партнерів

Читайте також