Лайм

"Угода на випускний" та інші веселі і романтичні фільми, які варто подивитися

Добірка кіно для гарного настрою

21-23 червня в українських школах пройдуть випускні вечори. Хоча в умовах воєнного стану великих святкувань не буде, прощання зі школою - хвилюючий і важливий етап у житті молоді. Для тих, хто готовий поринути в цю особливу атмосферу, theLime зробив добірку тематичних фільмів про школу, кохання та випускний.

"Угода на випускний" (2023)

Дія фільму відбувається у розпал випускного сезону. Старшокласниця Менді Коулман та її найкращий друг Бен готуються до вечірки у стилі 80-х. Однак Менді має й іншу мету: вступити до Гарварду. Коли дівчина дізнається, що майбутнє опинилося під питанням, вона звертається по допомогу до людини, яку терпіти не може — популярного зіркового спортсмена Грема Ленсінга, батько якого - впливовий сенатор і випускник Гарварда. Щойно Менді стає репетиторкою Грема, вона відкриває у ньому багато несподіваних якостей.

Читайте також: "Русалонька" запливла у прокат: чи порадував новий фільм Disney цього разу.

"10 причин моєї ненависті" (1999)

Героїні класичного романтичного фільму - сестри Стратфорд: красива і популярна Б'янка, яка ніколи не мала побачень, і Кет - запальна, уїдлива і зовсім не зацікавлена у стосунках. Б'янці забороняють зустрічатися з хлопцями, доки у її одіозної старшої сестри не з'явиться власний. Так потенційний бойфренд Б'янки вирішує заплатити "поганому хлопцю" Патріку за те, щоб він завойовував серце Кет, розчистивши таким чином шлях до побачень з її сестрою. Головну чоловічу роль у фільмі виконав Хіт Леджер.

"Це все вона" (1999)

Зірку старшої школи Зака Сайлера покинула його подружка - не менш приваблива та надзвичайно популярна Тейлор Вон, яка закохалася у "хлопця з телевізора" Брока. Будучи ображеним до глибини душі, Зак заявляє, що може зробити будь-яку дівчину королевою випускного балу. Його шкільний приятель укладає з ним парі і вибирає неохайну і дивну Лейні Боггс із натовпу. Зак погоджується, але коли Лейні починає трансформуватися, він пізнає її несподівані якості.

До речі, цей класичний фільм про випускний став настільки популярним, що у 2022 році у нього з'явився римейк "Це все він". У ньому сюжет трохи відрізняється: популярна дівчина перетворює неотесаного дивака на короля балу.

Читайте також: Яскравий манікюр на випускний 2023: як модно прикрасити нігті.

"Ідеальне побачення" (2019)

Брукс Реттіган добре вчиться, але щоб вступити до коледжу Ліги плюща, йому не вистачає видатних позакласних занять та грошей. Хлопець хапається за можливість заробити, зображаючи із себе бойфренда самовпевненої дівчини на ім'я Селія Ліберман. Окрилений успіхом, Брукс разом із другом-програмістом Мерфом запускає мобільний додаток, пропонуючи себе як підставного хлопця на заміну. Але коли бізнес починає процвітати, Брукс змінює пріоритети через несподіване кохання.

"Випускний рік" (2022)

У 2002 році Стефані була найпопулярнішою дівчинкою у старшій школі: капітан групи підтримки, що зустрічається зі спортсменом, вже на шляху до того, щоб стати королевою балу. Дівчата хочуть бути нею, а хлопці хочуть бути з нею. Вона має все, поки під час виступу не отримує серйозну травму. Через 20 років Рубі виходить із коми 37-річною жінкою. Вона повертається до своєї школи і намагається взяти на себе роль зірки. Як і раніше, вона найбільше налаштована завоювати статус шкільної королеви.

Вечірня сукня з розрізом – класичний варіант на випускний: фото модних фасонів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм