Лайм

Яскравий манікюр на випускний 2023 року: як модно прикрасити нігті

Знайдіть покриття, яке найкраще буде підходити до вашого образу

Якщо зі святковим вбранням на випускний-2023 ви вже визначилися, саме час подумати про манікюр. Раніше ми вже розповідали про те, яке покриття можна зробити на особливий захід, а цього разу додамо ще кілька свіжих ідей.

Фото: pinterest

Манікюр з ефектом перламутру - це техніка, яка дозволить отримати яскравий, але при цьому лаконічний дизайн. Оберіть ніжний рожевий або молочний відтінок та доповніть його акуратним блиском за допомогою спеціального лаку чи втирки для нігтів.

Фото: pinterest

Якщо ж бажаєте експериментів, зверніть увагу на покриття з різноманітними малюнками та деталями. Можна зробити варіант, який показано на фото нижче, або ж придумати власну ідею, яка дозволить продемонструвати ваш стиль та почуття смаку.

Фото: pinterest

Для любительок класики та спокійних тонів може підійти манікюр в однотонних відтінках. Оберіть червоний, коричневий або інші кольори, які ніколи не виходять із моди та залишаються на піку трендів із сезону в сезон.

Фото: pinterest

Читайте також: Рожевий манікюр - тренд весни 2023 року: які дизайни та відтінки обрати.

Ще один варіант дизайну, який не залишиться непоміченим: на червоній основі можна намалювати малюнки у вигляді квадратів на кожному чи кількох пальчиках. Також за бажанням можна обрати будь-які інші кольори, які будуть підходити до вашого святкового вбрання.

Фото: pinterest

Дизайн у виді хаотичних малюнків виглядає ніжно і дуже розкішно. Якщо оберете спокійні відтінки, які гармонійно поєднуються між собою, - отримаєте нестандартний і стильний дизайн.

Фото: pinterest

Також можна зробити манікюр з додаванням квіткового принта. Наприклад, як показано на знімку нижче:

Фото: pinterest

Синій колір є фаворитом багатьох модниць, і це зовсім не дивно, адже він завжди виглядає насичено, сміливо та актуально. За бажанням урізноманітніть покриття лаконічним дизайном на одному чи кількох нігтик.

Фото: pinterest

Aura nails – тренд, який став популярним не так давно і продовжує підкорювати жінок. Для створення унікального покриття майстрині роблять малюнок у вигляді яскравих кіл з плавним переходом кольору (градієнт), що нагадує м'яке сяйво аури людини. Саме тому цей манікюр отримав таку назву.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на тему: Сапфіровий манікюр - розкішний тренд 2023 року: ідеї нігтів кольору дорогоцінного каміння.

Омбре у поєднанні із френчем - нижче ви можете побачити цікавий дизайн, який зустрінеш не так часто. Тому якщо бажаєте виділитися та спробувати щось нове для себе, придивіться уважніше до цього варіанту покриття.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень

Друге підживлення: чим полити часник, щоб отримати великі головки

Які добрива необхідно використовувати для першого та другого підживлення озимого часнику, як їх правильно приготувати, а також застосовувати  

Крашанки у цибулевому лушпинні, які робили наші бабусі: оригінальний спосіб з листочками

Яйця в цибулинні - традиційний спосіб зробити крашанки на Великдень, який ще використовували наші бабусі