RU  UA

Скандал

Іспанська співачка загинула на очах у натовпу через вибух на сцені

Трагедія сталася через вибух піротехніки

Іспанська співачка і танцівниця Джоана Сайнс Гарсіа трагічно загинула, виступаючи на фестивалі в Лас-Берланас. Як повідомляє видання People, співачка перебувала на сцені разом з гуртом Super Hollywood Orchestra, коли стався вибух піротехніки.

Відеозапис зафіксував, що травмована артистка знепритомніла відразу ж після вибуху, а її колеги-виконавці кинулися їй на допомогу на очах у майже 1000 відвідувачів фестивалю. Шоу негайно зупинили.

30-річну Сайнс Гарсію терміново відправили в Лікарняний комплекс Авіла, де вона була оголошена мертвою. Інформацію підтвердив на Facebook промоутер групи Super Hollywood Orchestra.

"Від імені Super Hollywood Orchestra, всіх наших співробітників, музикантів і артистів ми висловлюємо найщиріші співчуття родині, партнеру і друзям нашої колеги Джоани в зв'язку з втратою, - йдеться в повідомленні. - Вона завжди демонструвала зразкову поведінку, як особисту, так і художню, на додаток до відмінних людських якостей. Всім нам буде дуже важко подолати її відсутність. Ми завжди будемо пам'ятати тебе, Джоана. Спочивай з миром".

Оркестрова група, що складається з 15 співаків, музикантів і танцюристів, закривала чотириденний фестиваль в Лас-Берланас. Власник промоушен-агентства Prones 1SL, яке завідує Super Hollywood Orchestra, сказав, що артисти використовували піротехніку в своїх виступах більше 2000 разів, але ніколи не стикалися з проблемами.

Цивільна гвардія наразі розслідує діяльність компанії, яка постачала матеріали для шоу, а також фірми, що продавала картриджі для феєрверків. Повідомляється, що при заправці картриджа використовувалася неправильна речовина, в результаті чого залізний корпус вибухнув і поранив Джоану.

  • Раніше стало відомо, що комедійний актор Кевін Харт отримав серйозну травму в аварії. Автомобіль зірки фільмів Джуманджі і Дуже страшне кіно злетів з шосе в Малібу.
  • У США на 69-му році життя помер знаменитий американський сценарист Гордон Брессак. Він створив мультфільми "Смурфіки", "Чорний плащ", "Пінк і Брейн" та інші.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василий Корчевой высказался о критике его работы Впевнена и попытках ее повредить

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Какими модными вещами разнообразить свой осенний гардероб в этом году, чтобы быть в тренде и всегда выделяться из серой массы