RU  UA

Скандал

Я йому вірю: Скарлетт Йоханссон заступилася за звинуваченого у розбещенні дітей режисера

Актриса вважає, що Вуді Аллен не здійснював злочинів, в яких його звинувачують колишня дружина і прийомна дочка

Скарлетт Йоханссон підтримала режисера Вуді Аллена, звинуваченого в розбещенні малолітніх його колишньою дружиною, актрисою Мією Ферроу ( "Дитина Розмарі"). Про це зірка "Месників" і одна з муз Аллена розповіла виданню The Hollywood Reporter.

Велика частина Голлівуду дистанціювалася від культового режисера, оскільки рух #MeToo спонукав переглянути звинувачення в сексуальному насильстві над дітьми, висунуті Ферроу і її прийомною дочкою Ділан. Хоча 83-річний Вуді Аллен неодноразово відкидав звинувачення, Майкл Кейн, Тімоті Шаламе, Грета Гервіг та інші актори публічно висловили жаль з приводу роботи з ним.

"Я люблю Вуді, - сказала Йоханссон. - Я вірю йому, і я буду працювати з ним у будь-який час".

Вуді Аллен чимало посприяв становленню кар'єри 34-річної Йоханссон. Вона виконала провідні ролі в його фільмах "Матч-пойнт", "Сенсація" і "Вікі Крістіна Барселона". Актриса сказала, що говорила з Алленом про звинувачення, і він відстоює свою невинність. Крім того, Аллен ніколи не був звинувачений в кримінальному злочині, оскільки ні Міа Ферроу, ні Ділан не надавали поліції доказів своїх звинувачень.

Йоханссон активно займається проблемами жінок і була однією з перших прихильниць руху проти домагань на роботі Time's Up.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василий Корчевой высказался о критике его работы Впевнена и попытках ее повредить

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Какими модными вещами разнообразить свой осенний гардероб в этом году, чтобы быть в тренде и всегда выделяться из серой массы