RU  UA

Скандал

Бред Пітт розповів, як захистив Гвінет Пелтроу від домагань Гарві Вайнштайна

Питт заступився за актрису, коли тій було всього 22 роки

В інтерв'ю CNN Бред Пітт згадав про те, як захищав свою колишню дівчину Гвінет Пелтроу від домагань опального продюсера Гарві Вайнштайна.

55-річний актор розповів, що інстинктивно повівся так, як звик із самого дитинства. Він підійшов до Вайнштайна на бродвейській прем'єрі "Гамлета" в 1995 році і сказав: "Якщо ти коли-небудь знову змусиш її почуватися ніяково, я тебе вб'ю".

"У той момент я був просто хлопцем з Озарка, і саме так ми вирішували проблеми. Я просто хотів переконатися, що далі нічого не станеться, тому що вона [Пелтроу] збиралася зробити ще два фільми [з Вайнштайном]", - говорить актор.

Гвінет Пелтроу вперше згадала історію Пітта-Вайнштайна в інтерв'ю New York Times в жовтні 2017 року. Володарка премії "Оскар" за роль у фільмі "Закоханий Шекспір" сказала, що Вайнштайн домагався її, коли їй було 22 роки.

Вайнштайн найняв Пелтроу, щоб вона зіграла головну роль в його екранізації роману Джейн Остін "Емма", і запросив актрису в свій номер в готелі "Peninsula Beverly Hills" для "робочої зустрічі". За словами Пелтроу, Вайнштайн поклав на неї руки і запропонував піти в спальню для масажу. Пелтроу розповіла Пітту про інцидент, і він не став відмовчуватися.

"Це було так фантастично, тому що він використовував свою славу і силу, щоб захистити мене в той час, коли у мене ще не було слави або впливу. Він кращий", - сказала актриса.

Після інциденту Пелтроу успішно співпрацювала з Вайнштайном, і саме він став продюсером фільму, який приніс їй "Оскар" в 1998 році.

  • Раніше звинувачений в згвалтуванні Гарві Вайнштайн поскаржився на цькування напередодні суду
  • Не хочу присвячувати життя акторству: Бред Пітт пояснив, чому охолов до роботи

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василий Корчевой высказался о критике его работы Впевнена и попытках ее повредить

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Какими модными вещами разнообразить свой осенний гардероб в этом году, чтобы быть в тренде и всегда выделяться из серой массы