Лайм

На супермодель Емілі Ратаковскі подали в суд за фото в Instagram

Нині папараці не дозволяють зіркам ділитися їх знімками в соцмережах

Фотограф і професійний папараці Роберт О'Ніл подав позов на модель Емілі Ратаковскі та її компанію Emrata Holdings Inc за порушення авторських прав. Обвинувач хоче, щоб 28-річна красуня виплатила йому 150 тисяч доларів за публікацію його фото в Instagram.

Видання E! News з посиланням на судові документи пише, що Ратаковскі не отримала від нього дозвіл на публікацію фото, на якому модель закриває букетом квітів обличчя під час прогулянки по Нью-Йорку. О'Ніл пред'являє позов про відшкодування збитку в розмірі 150 000 доларів і вимагає весь прибуток, який вона отримала від його роботи.

Це не перший раз, коли папараці подає в суд на знаменитість. Минулого місяця він пред'явив аналогічне звинувачення моделі Джіджі Хадід: та розмістила в Instagram фотографію свого колишнього хлопця Зейна Маліка.

"Це дія викликана несанкціонованим відтворенням і публічною демонстрацією захищеної авторським правом фотографії англійського співака і автора пісень Зейна Маліка, що належить і зареєстрована професійним фотографом з Нью-Йорка О'Нілом, - йдеться в судових документах. - Джіджі Хадід не має і ніколи не мала ліцензії чи іншого дозволу для відтворення, публічного показу, поширення та / або використання фотографії".

Більш того, тільки минулого тижня Джастін Бібер зіткнувся з тією ж проблемою. Йому надійшов позов за те, що він поділився зображенням, на яке у нього не було прав. Однак поп-зірка в соціальних мережах заявив, що все ж помирився з фотографом Робертом Барбера.

  • Зовсім недавно на Дженніфер Лопес також подали в суд за публікацію її власного фото в Instagram. Актриса і співачка розмістила в соціальній мережі милий знімок з нареченим, ненавмисно порушивши закон.
  • Емілі Ратаковскі запідозрили у вагітності після дивного поста в Instagram. Все тому, що модель підписала фото з чоловіком "Мама і тато".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси