Лайм

Цькування - це і є "совок": українська співачка заступилася за хор Верьовки

За словами артистки, українці враз перекреслили всі заслуги могутнього хору

Масове "цькування", яке спостерігається сьогодні навколо Національного хору України ім. Верьовки після їх скандального виступу в програмі "95 Кварталу", і є ознакою "совка".

Такою думкою в студії "Сніданку з 1+1" поділилася українська співачка Марія Бурмака. Як зазначила народна артистка України, після виступу з "Кварталом" могутній хор просто перекреслили.

"Я дізналася з дзвінка журналістів на наступний день. Мене запитали: "Як ви ставитеся до цього ганебного виступу хору Верьовки?". У мене одразу пронеслося моє дитинство, оцей могутній хор, як я ходила на концерти. Я почала дивитися цю історію. Звичайно, мені номер не сподобався, тому що є такі теми, на які не варто жартувати", - відповіла Бурмака.

При цьому, як додала співачка, користувачі мережі почали просто перекреслювати все заслуги вокалістів: "Я подумала: "Так, мені не сподобався номер, я слухала інтерв'ю керівника, це, напевно, була помилка. Вони отримали якийсь гонорар, але наскільки я розумію, це не була якась готівка. Очевидно якийсь держрозрахунок, який також йде в касу. Але у мережі почали просто перекреслювати хор. Взяти і топтати великий колектив, кидати камінням, я проти цькування як такого. Тому що це і є "совок".

Нагадаємо, темою спільного номера гумористів "Кварталу" і вокаліток хору імені Верьовки стала пожежа в будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтарєвої. Інцидент висміяли піснею "Горіла хата палала, в Лондоні жінка плакала".

Примітно, що про "перегини" гумористів та учасників хору висловилися не тільки пересічні українці, а й публічні особи: журналістка Соня Кошкіна, лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук, міністр культури молоді та спорту Володимир Бородянський та інші. У більшості обурених відгуків авторам скандального номера нагадали про те, що "всьому має бути межа".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси