Лайм

Скандал з "Міс Україна Всесвіт": Анастасії Суботі, яка не отримала візу, дали другий шанс

Анна Філімонова сподівається, що українську красуню все-таки пустять на міжнародний конкурс

Переможницю конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2019" Анастасію Суботу, якій відмовили в американській візі, запросили на повторну співбесіду в посольство США.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила директор і власник конкурсу "Міс Україна Всесвіт". Анна Філімонова висловила надію, що українська красуня все ж зможе отримати візу і представити нашу країну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт", який проведуть 8 грудня в Атланті (США).

"Ми хочемо повідомити вам гарну новину. Анастасії щойно подзвонили з посольства США і запропонували пройти повторну співбесіду на отримання американської візи. Ми дуже вдячні вам за підтримку. Сподіваємося, що ми все-таки отримаємо візу і поїдемо в США брати участь в конкурсі "Міс Всесвіт", - говорить Анна Філімонова.

Нагадаємо, що відмова в американській візі Анастасія суботу отримала 14 листопада. За всі 14 років проведення в Україні конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" - це перший випадок, коли переможниці відмовляють у видачі потрібних документів для поїздки на міжнародне змагання.

З цього приводу Анна Філімонова звернулася з офіційним листом до тимчасовому повіреному США в Україні Вільяму Тейлору з проханням розібратися в ситуації, що склалася.

  • Раніше в Києві відбувся прес-коктейль з нагоди вильоту переможниці "Міс Україна-2019" Маргарити Паші в Лондон на міжнародний конкурс краси Miss World 2019. У ході заходу українська красуня представила сукню, спеціально зшиту для фінального виходу на світовій арені.
  • 2 листопада в Токіо відбувся фінал конкурсу краси "Міс Інтернешнл 2019" (Miss International). Володаркою корони і головного титулу стала представниця Таїланду - 25-річна Сіретхорн Ліарамват.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси