RU  UA

Скандал

Мою роботу забули: Гарві Вайнштайн розповів про заслуги перед жінками

Продюсер нагадав, як допоміг Гвінет Пелтроу стати найбільш високооплачуваною актрисою

Більше 80 жінок звинуватили голлівудського продюсера Гарві Вайнштайна в сексуальному насильстві і домаганнях, але сам він наполягає на невинності і виняткових заслугах перед жінками в кіно. Про це він розповів в першому за рік інтерв'ю для The New York Post.

"Я почуваюся забутою людиною, - заявив 67-річний Вайнштайн. - Я зробив більше фільмів, знятих жінками і про жінок, ніж будь-який режисер, і я робив це ще 30 років тому. Я не кажу про зараз, коли це в моді. Я зробив це першим! Але все це було понівечено. Моя робота була забута".

Вайнштайн відмовився говорити про будь-які звинувачення, висунуті проти нього, але погодився на інтерв'ю, щоб довести, що не бреше про свої недуги: 12 грудня він переніс операцію на хребті. Опальний продюсер сказав, що отримав травму спини в автомобільній аварії в серпні.

"У 2003 році Гвінет Пелтроу отримала $ 10 млн доларів за фільм "Вигляд зверху кращий". Вона була найбільш високооплачуваною актрисою в незалежному кіно, - розповів Вайнштайн про заслуги перед своєю протеже часів студії Miramax. - Їй платили більше, ніж всім чоловікам".

Він також сказав, що його продюсерська компанія "захищала соціальні інтереси", включаючи покупку прав на поширення культового документального фільму "Париж горить" про ЛГБТ-ком'юніті Нью-Йорка і фільму "Трансамерика", за який актриса Фелісіті Хаффман була номінована на "Оскар" .

"Я хочу, щоб це місто дізналося, ким я був, а не те, ким я став", - сказав він.

Вайнштайн повинен постати перед судом 6 січня за звинуваченням у згвалтуванні і сексуальному насильстві. Він не визнав себе винним, але якщо його провину доведуть, йому загрожує довічне ув'язнення.

  • Більше 30 жінок, які звинувачують Вайнштейна в насильстві, досягли з ним угоди за $ 25 млн. Якщо угоду підтвердять, продюсеру не доведеться ні платити своїм обвинувачкам, ні визнавати провину.
  • Кримінальну справу проти Кевіна Спейсі закрили. Анонімний масажист, який звинувачував актора в сексуальних домаганнях, помер напередодні суду.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василий Корчевой высказался о критике его работы Впевнена и попытках ее повредить

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Какими модными вещами разнообразить свой осенний гардероб в этом году, чтобы быть в тренде и всегда выделяться из серой массы