RU  UA

Скандал

Сцену з Дональдом Трампом вирізали з фільму "Один вдома 2": президент потролив скривджених

Навколо різдвяного хіта 1992 року розгорівся неабиякий скандал

Канадська телерадіомовна корпорація (CBC) видалила сцену з Дональдом Трампом з фільму "Сам удома 2". Дізнавшись про це, син американського президента звинуватив канадців в цензурі, а сам Трамп пожартував над прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

У фільмі 1992 року Трамп з'являється в епізодичній ролі самого себе. Він розповідає юному Кевіну МакКалістеру (Маколей Калкін), як дістатися до вестибюля готелю Plaza. В трансляції CBC цю сцену не показали, через що в соцмережах розгорівся скандал.

"Фільм ніколи не буде колишнім! (Жартую)", - написав Трамп в Твіттері, опублікувавши відповідну новину. Пізніше він додав: "Джастіну Трюдо не дуже подобається, коли я змушую його платити за НАТО чи за торгівлю".

У прихильників Трампа і його сина, Дональда Трампа-молодшого, реакція на вирізану сцену була набагато більш різкою.

"Абсолютно жалюгідно. У ліберальних ЗМІ, таких як @cbc, синдром розладу Трампа проявляється на повну, - написав Трамп-молодший в Instagram. - Уявіть, що ви настільки жалюгідні в прагненні досягти деякого рівня марення, що вам потрібно вирізати сцену, яка, ймовірно, є одним із найвідоміших камео епохи? Їх упередженість настільки кричуща, що вони навіть не намагаються приховати це. Вони кожного дня доводять, що вони дійсно вороги народу".

У коментарі для People CBC відзначили, що правку внесли в 2014 році, за два роки до обрання Трампа президентом, і рішення це було прийняте заради економії часу. Це була також не єдина сцена, яку вирізали для телетрансляції.

"Сцена з Дональдом Трампом була однією з кількох, вирізаних з фільму, оскільки жодна з них не була невід'ємною частиною сюжету. Ці зміни були зроблені в 2014 році, коли ми вперше придбали фільм і до того, як містер Трамп був обраний президентом", - йдеться в заяві CBC.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василий Корчевой высказался о критике его работы Впевнена и попытках ее повредить

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Какими модными вещами разнообразить свой осенний гардероб в этом году, чтобы быть в тренде и всегда выделяться из серой массы