Лайм

Зірка 80-х Dr. Alban опинився під забороною в Україні через Крим, але Зеленський і "Квартал" все "порішали"

62-річний співак зустрівся у Києві з президентом України і подякував йому за допомогу

Шведський хітмейкер і зірка 80-х Dr. Alban (Доктор Албан) подякував президенту України Володимиру Зеленському, який допоміг йому в грудні минулого року потрапити до Києва і виступити у новорічній програмі студії "Квартал 95". Все б нічого, от тільки раніше, як зазначив 62-річний артист, йому заборонили в'їзд до України через гастролі в окупованому Росією Криму.

На особистій сторінці виконавця з'явився в пост, в якому є коротке відео його зустрічі із Зеленським, а також кілька спільних фотографій. Dr. Alban тисне руку президентові, дякує за допомогу і зізнається в любові до України.

"Я був під забороною в Україні через виступи на спірній території півострова Крим. За допомоги президента я зміг потрапити до країни", - написав Dr. Alban, згадавши також про прогулянку з гарантом вулицями столиці.

Примітно, що в кінці грудня стало відомо про участь Dr. Alban в програмі новорічного концерту студії "Квартал 95", для якого, власне, артист і був запрошений до України. Співак взяв участь в одному з номерів шоу, а також виконав свій топ-хіт It's My Life.

  • Раніше український режисер Ахтем Сеітаблаєв присоромив Володимира Зеленського та студію "Квартал 95" за серіал "Свати" і повернення акторові Федору Добронравову права на в'їзд до України. Творець картини "Кіборги" запропонував гаранту відвідати окупований Росією Крим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси