Лайм

Ведуча помилилася в ефірі про смерть Кобі Браянта і стала жертвою хейтерів - її вимагають звільнити

Уважні телеглядачі пояснили помилку журналістки

На просторах Твіттер незабаром після раптової смерті легенди NBA Кобі Браянта спалахнув скандал - там активно вимагають звільнити ведучу телеканалу MSNBC через дуже незручну помилку в тематичному ефірі.

Говорячи про загибель спортсмена і про те, як свого часу з Кобі пощастило його баскетбольній команді "Лос-Анджелес Лейкерс", журналістка Елісон Морріс запнулася, а глядачі просто не повірили своїм вухам. Вони впевнені, що в ефірі по відношенню до баскетболістів прозвучало расистське слово на букву "н": "[Кобі Брайант] був неповторною знахідкою для "Лос-Анджелес Н****з", - можна почути на відео.

Незабаром ролик з епізодом ефіру з'явився в мережі, де став стрімко набирати перегляди. В цей же час все більше зауважень до Морріс збиралося у Твіттер. Один з перших постів з відео зібрав у соцмережі вже більше 7 млн переглядів: "Дивлюся, як MSNBC висвітлюють смерть Кобі, і зацініть, що я чую", - обурився його автор.

Глядачі каналу стали масово звертатися до його керівництва із закликами покарати журналістку, адже вони впевнені, що образливе слово прозвучало в ефірі не помилково: "Вони ніколи не перестануть так ставитися до нас. Звільніть її з каналу", "Це просто нонсенс, звільнити її ", - і далі обурюються в коментарях.

Однак знайшлися в обговореннях ситуації і ті, хто вказав на причину такої помилки. На їхню думку, ведуча замість "Лейкерс" сказала "Нейкерс", що прозвучало дуже близько до образливого слова. Хейтерам запропонували охолонути і сфокусуватися на більш серйозних проблемах.

  • Баскетболіст Кобі Браянт, який відіграв 20 років у складі "Лос-Анджелес Лейкерс", загинув 26 січня в результаті аварії приватного гелікоптера. Разом зі спортсменом загинула і його 13-річна дочка. Всього ж у гелікоптері знаходилися дев'ять людей.
  • 27 січня актори, музиканти, моделі та інші знаменитості масово шанують пам'ять Кобі Браянта в Instagram. Своїми спогадами про спортсмена і спільними фото в мережі поділилися актори Сильвестр Сталлоне, Дуейн "Скеля" Джонсон, Пітер Дінклейдж, моделі Кім Кардашьян, Белла Хадід та інші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси