Лайм

У мережі знову лають Володимира Остапчука - що сталося цього разу

Ведучий пожартував на тему Євробачення, розкритикувавши гурт Go-A та MELOVIN`а

Після скандалу з розлученням український телеведучий Володимир Остапчук знову змусив про себе говорити. На цей раз ведучого Євробачення-2017 лають за недоречні жарти, які він виголосив на концерті гурту KAZKA.

Остапчук заявив зі сцени, що Євробачення - "конкурс геїв та інвалідів", а також висловився щодо представника України на конкурсі в цьому році, гурту Go-A. Ведучий порадив не брати квитки у Роттердам, спрогнозувавши перемогу учасника від Росії, гурту Little Big.

Фото: instagram.com/eurovision.ua

"У цьому році взагалі, хто поїде, гурт Go-A? Хлопці, якщо ви мене чуєте, не беріть квитки, всі ми знаємо, що переможе гурт Little Big, правильно? Ніхто не сумнівається навіть зараз", - сказав Остапчук.

Крім того, він висловився і про інших переможців нацвідбору. Зокрема, образ MELOVIN`а Остапчук назвав "термінатором з рідким оком", а коментуючи перемогу у відборі MARUV заявив: "Я зрозумів, що зараз головне стрільнути не піснею, а ногою".

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Користувачі мережі засудили Остапчука за недоречні жарти. "Я навіть не знаю, від чого мене верне більше - від російськомовного конферансу Володимира Остапчука перед концертом KAZKA або від його "жартів", що Євробачення - це конкурс "для геїв та інвалідів", - написала користувач під ніком Nataliia Hunter.

"Після того як я це почула послала його, хто його випустив на сцену?", "У мене не вистачає слів ... дно", "Гидота яка", - підтримали дівчину коментатори.

  • Нещодавно дружина телеведучого Олена Войченко дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про численні зради Володимира Остапчука, звинуватила його в байдужості до дітей і поскаржилася на нерегулярні виплати.
  • У відповідь на це Володимир Остапчук розповів свою версію конфлікту в його родині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси