Лайм

Роуз МакГоуен звинуватила оскароносного режисера в домаганнях - на той момент їй було 15

Актриса вимагає вибачень у Олександра Пейна

Роуз МакГоуен звинуватила оскароносного сценариста і режисера Олександра Пейна ("На узбіччі", "Нащадки") в сексуальному проступку. 46-річна актриса стверджує, що він повівся з нею неприйнятно, коли їй було 15 років, а йому - близько 20.

"Олександр Пейн. Ти посадив мене і включив легке порно, яке робив для [каналу] Showtime під іншим ім'ям. Я досі пам'ятаю твою квартиру в Сільверлейк. Ти дуже забезпечений. Після всього ти залишив мене на розі вулиці. Мені було 15" , - написала вона в Twitter.

Зірка "Зачарованих", яка раніше звинуватила Харві Вайнштейна в згвалтуванні, опублікувала фотографію себе 15-річної і продовжила: "Я просто хочу визнання і вибачень. Я не хочу руйнувати".

МакГоуен не вперше розповідає про цей інцидент, але раніше вона приховувала ім'я чоловіка. В інтерв'ю з Ронаном Ферроу в лютому 2018 року актриса зізналася, що задовго до інциденту з Вайнштейном відомий в Голлівуді чоловік повів себе з нею неналежно.

"Я ще доберуся до нього, - цитує МакГоуен видання People. - Він взяв мене додому, показав мені легке порно, яке робив для Showtime, під іншим ім'ям, звичайно... А потім зайнявся зі мною сексом. Після всього він залишив мене на розі вулиці в Сільверлейк. Він мене приваблював, тому я тоді розцінювала це як сексуальний досвід. Набагато пізніше я зрозуміла, що це може кваліфікуватися як зґвалтування".

Наступного дня в Instagram актриса розкрила подробиці інциденту.

"Я проходила у нього кастинг в 15 років. Після нашого знайомства я повністю кинула акторську майстерність, поки мене не "відкрили" в 21 рік. Коли це сталося, я подумала: хай йому грець, давай зробимо це. Я навіть вітала його в Твіттері з перемогою на "Оскарі" в 2012 році, ось наскільки глибоко я була в культі Голлівуду. Я переоцінила ситуацію тільки через три тижні після появи історії про Вайнштейна. Мені неприємно кидати бомбу в чиєсь життя і кар'єру, але я думаю, що це соціально обумовлено, - написала вона. - Якщо ви намагаєтеся зайнятися сексом з неповнолітнім, ви здійснюєте злочин, навіть якщо неповнолітній про це не підозрює. Він мене приваблював, тому я подумала, що це мій вибір, але це неправильно. Я не була дорослою. Коли це сталося, мене нещодавно кинув в Голлівуді член сім'ї, який мав про мене піклуватися. Вовки за мною полювали. В 15 років я не усвідомлювала попереджувальних знаків".

МакГоуен була однією з перших жінок, публічно звинуватили Харві Вайнштейна в сексуальному насильстві, і стала помітним голосом руху #MeToo.

  • Володаря "Греммі" заарештували за звинуваченням у сексуальному насильстві. Ноель Фішер працював з Бейонсе, Jay-Z і Дрейком.
  • Героїня фільму Netflix про сексуальне насильство наклала на себе руки. Американці Дейзі Коулман було 23 роки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси