Лайм

Всі у захваті від обкладинки модного глянцю, автором якої стала Меган Маркл - ось її ідея

Герцогиня стала першим запрошеним редактором глянцю за всю його 103-річну історію

Герцогиня Сассекська Меган Маркл, дружина принца Гаррі, представила обкладинку та зміст свого авторського номера британського журналу Vogue.

У червні цього року ЗМІ заговорили про те, що Маркл стане першим запрошеним редактором британського глянцю за всю його 103-річну історію. У мережі обговорювалися її попередні ідеї для вересневого випуску, а сьогодні публіка вже може оцінити її обкладинку. Журнал опублікував її на офіційній сторінці в Instagram.

На неї разом з головним редактором Едвардом Еннінфулом герцогиня помістила відразу 15 героїнь, "жінок, які змінили світ" - їх вона відібрала особисто. Серед них - моделі Адво Абоа, Крісті Тарлінгтон та Адут Акех, активістка Грета Тунберг, прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн, актриси Джемма Чан, Яру Шахід, Сальма Хайек, Джейн Фонда та багато інших.

Примітно, що серед 15 зображень є і одне пусте місце із дзеркальною поверхнею - його Маркл залишила "для кожної з нас". Таким чином герцогиня вирішила показати, що це місце зарезервовано для кожної читачки, яка може побачити себе у відображенні.

Головною темою номера стали "Сили для змін", що пояснює ідею Маркл, яка відзначала раніше, що хоче присвятити свій номер сильним жінкам, здатним боротися з несправедливістю і змінювати цей світ на краще.

Наскільки відомо, в номері можна буде прочитати інтерв'ю Меган Маркл з колишньою першою леді США Мішель Обамою. Взяв участь у створенні випуску і принц Гаррі - він записав інтерв'ю з британським приматологом, етологом та антропологом Джейн Гудолл.

  • Раніше в Лондоні відбувся урочистий парад, присвячений офіційному святкуванню 93-го дня народження королеви Єлизавети II. Принц Вільям і його дружина герцогиня Кейт Міддлтон зробили свій перший офіційний вихід на публіку повною родиною - з молодшим сином, принцом Луі. Схоже, малюкові-непосиді було відверто нудно на помпезному заході.
  • Читайте також на The Lime, як радіоведучий британської служби новин BBC Денні Бейкер опинився під шквалом критики після того, як на особистій сторінці в Twitter пожартував про новонародженого сина принца Гаррі та герцогині Меган Маркл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей