RU  UA

Мода

У США померла відомий дизайнер: у її сукнях красувались Мішель Обама та Демі Мур

Ізабель Толедо називали дизайнером серед дизайнерів

Кубино-американський дизайнер Ізабель Толедо померла у віці 59 років. Незалежний модельєр стала відомою в усьому світі завдяки сукні для Мішель Обами, в якій та прийшла на церемонію інавгурації 44-го президента США, її чоловіка Барака Обами.

Як пише Associated Press з посиланням на представників Толедо, причиною смерті стало онкологічне захворювання, рак молочної залози.

Ізабель Толедо називали дизайнером серед дизайнерів за її вміння поєднувати геометричні форми з граціозністю, пише New York Times. Сама ж дизайнер описувала свій стиль, як "романтична математика".

Свою першу колекцію дизайнерського одягу Ізабель Толедо презентувала у 1985 році. Однак справжня слава до неї прийшла після інавгурації Обами. За останні кілька років у нарядах дизайнера також були помічені актриси Демі Мур, Дебі Мейзар та Дебра Мессінг.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Какие школьные рюкзаки, сумки и акессуары для школьников в моде в 2024 году - подборка трендов, рекомендации по выбору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Какие джинсы носить весной 2024 – фасон подкова, цвет экрю, серые джинсы и другие актуальные модели – фото трендовых вещей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Что такое лоферы, какие модели этой женской обуви сейчас в тренде, а также с чем их сочетать в весеннем сезоне, чтобы выглядеть стильно