Лайм

16-річна дочка Олена Кравець спробувала себе в ролі моделі: і це, схоже, успіх

Дівчина стала Instagram-обличчям молодого бренду

Старша дочка Марія української гумористки та актриси студії "Квартал 95" Олени Кравець спробувала себе в ролі моделі. Дівчина, яка зовні дуже схожа на матір-знаменитість, знялася в рекламній фотосесії магазину одягу.

Знімки Марії з'явилися в Instagram-акаунті бренду, де користувачі мережі одразу ж запримітили схожість моделі з матір'ю. У коментарях фоловери сторінки розхвалили не тільки представлені образи, а й зовнішність дівчини.

Локацією для фотосесії Марії стало затишне кафе. На знімках дівчина позує в сукнях-балахонах чорного та червоного кольорів, блакитному комбінезоні та різних приталених нарядах.

"Дуже класні кадри", "Дівчинка дуже красива, скоро зможе замінити маму в "Кварталі", "Клас, така симпатюля", " Їй справді 16? Виглядає чудово і дуже доросло", - дискутують під знімками у соцмережі.

Пригадали в користувачі в коментарях і той факт, що в 2010 році мати Марії Олена Кравець увійшла в список найкрасивіших громадян України за версією глянцю Viva! "Є в кого бути такою красунею", - додали під знімками.


Фото: instagram.com/lirnik_shop

Нагадаємо, всього ж у актриси "Кварталу 95" троє дітей: Марія (2003 рік народження), а також двійнята Іван та Катерина (2016).

  • У мережі обговорюють сукню Олени Зеленської на святкуванні Дня Незалежності України. Виявилося, його пошила дружина Євгена Кошового.
  • Раніше в мережі активно обговорювався гардероб Олени Зеленської на червоній доріжці аеропорту Канади. Якщо точніше - її босоніжки. Першу леді засудили за грубе порушення етикету. Однак, судячи з усього, з висновками поспішили. Безпосередньо для зустрічі з важливими особами дружина гаранта обрала кардинально інший образ.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей