RU  UA

Мода

Всі у захваті від наряду Тіни Кароль на "Танцях з зірками": от тільки щось подібне ми бачили в Голлівуді

Кому б віддали голос в битві суконь?

Шанувальники української співачки Тіни Кароль ось уже кілька днів активно обговорюють її розкішне вбрання на прем'єрі нового сезону шоу "Танці з зірками". У прямий ефір знаменитість вийшла в авторському образі бренду the Coat - срібній сукні з розрізом від стегна. І він, безумовно, чудовий, от тільки щось подібне ми вже бачили в Голлівуді.

У лютому цього року в дуже схожому вбранні на тусовці глянцю Vanity Fair красувалася британська модель Роузі Хантінгтон-Уайтлі, кохана голлівудського мачо Джейсона Стетхема. Ось тільки для неї сукню шили майстри Versace.

За традицією, яка склалася на проекті, ведучий Юрій Горбунов та Тіна Кароль відкривали перший випуск танцювального шоу. Звісно, для такої події співачка обрала вишукане вбрання, яке дуже сподобався її фанам.

Такого ж фасону сукню Роузі Хантінгтон-Уайтлі обрала для вечірки після церемонії вручення премії "Оскар". Бракує в ній всього кількох деталей, якими відрізняється тепер наряд української співачки.

Серед любителів обговорити вбрання є популярна фішка - битва суконь. Так що ж, подивимось, кому вона більше личить?

  • У мережі обговорюють сукню Олени Зеленської на святкуванні Дня Незалежності України. Виявилося, її пошила дружина Євгена Кошового.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Какие школьные рюкзаки, сумки и акессуары для школьников в моде в 2024 году - подборка трендов, рекомендации по выбору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Какие джинсы носить весной 2024 – фасон подкова, цвет экрю, серые джинсы и другие актуальные модели – фото трендовых вещей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Что такое лоферы, какие модели этой женской обуви сейчас в тренде, а также с чем их сочетать в весеннем сезоне, чтобы выглядеть стильно