RU  UA

Мода

Дженніфер Лопес затьмарила усіх на показі Versace: вона вийшла на подіум в репліці свого культового наряду

Через 20 років артистка виглядає ще більш приголомшливо, незважаючи на те, що нещодавно їй виповнилося 50

На Тижні моди в Мілані американська співачка і акторка Дженніфер Лопес зробила гостям сюрприз - вона закрила показ Versace весна-літо 2020.

Знаменитість вийшла на подіум в майже тій самій сукні з тропічним принтом, в якій вона з'явилася на церемонії "Греммі" в 2000 році і зробила цей образ культовим. До нього в свій час було стільки інтересу з боку користувачів мережі, що розробники Google навіть придумали сервіс пошуку по картинках.

Варто відзначити, що оновлений наряд не менше відвертий, ніж оригінал. Донателла Версаче знову відкрила декольте артистки практично до пупка.

Дженніфер йшла по подіуму сміливо, зухвало, захоплюючи за собою захоплені погляди всіх присутніх. Через 20 років Лопес має ще більш приголомшливий вигляд, незважаючи на те, що нещодавно їй виповнилося 50.

  • Дженніфер Лопес відзначила свій ювілей гучною вечіркою. Співачка влаштувала грандіозне гуляння в розкішному особняку в Майамі, а завершилося свято яскравим феєрверком.
  • 50-річна Джей Ло показала фото, на якому позує в білому купальнику з написом Forever Young (вічно молода) і накидці гірчичного кольору. Пляжний лук вигідно підкреслює спортивне тіло Дженніфер.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Какие школьные рюкзаки, сумки и акессуары для школьников в моде в 2024 году - подборка трендов, рекомендации по выбору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Какие джинсы носить весной 2024 – фасон подкова, цвет экрю, серые джинсы и другие актуальные модели – фото трендовых вещей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Что такое лоферы, какие модели этой женской обуви сейчас в тренде, а также с чем их сочетать в весеннем сезоне, чтобы выглядеть стильно