Лайм

Бренд Victoria's Secret вперше одягнув в свою білизну пишнотілу модель: фото красуні

Модель знялася в рекламній кампанії спільної колекції бренду VS з британською маркою Bluebella

Відома марка білизни Victoria's Secret вперше почала співпрацювати з плюс-сайз моделлю. Ім'я дівчини - Алі Тейт Катлер, і вона носить 14 розмір одягу, який відповідає міжнародному XL.

Модель знялася в рекламній кампанії спільної колекції бренду VS з британської маркою Bluebella. Своїм досягненням дівчина похвалилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши знімок, на якому позує в чорній мереживній білизні.

"Здається, я перша модель Victoria's Secret 14 розміру? У будь-якому випадку я дуже задоволена роботою з брендом, який я обожнювала в підлітковому віці. Це великий крок в правильному напрямку для наших тіл", - написала Алі.

Основна ідея спільної колекції Victoria's Secret Х Bluebella полягає в тому, щоб просувати "красиві дизайни бренду для жінок всіх типів фігур і різних відтінків шкіри. Лінія призначена для жінок, які хочуть носити красиву білизну для себе кожен день", - відзначили в компанії.

Алі Тейт Катлер є активістом бодіпозітіву, вона не вірить в стереотипні стандарти краси і "ідеальні розміри". Параметри моделі - 103-85-116. Зіст - 178 см.

"З тих пір, як 8 років тому я стала плюс-сайз моделлю, я відкрила для себе цілий новий світ кривих моделей, про які я ніколи раніше не чула і не бачила. Вони дійсно допомогли мені прийти до нового розуміння мого тіла, що змусило мене відчувати себе більш впевненою", - говорить Алі.

Нагадаємо, що цього літа бренд Victoria's Secret вперше почав співпрацювати з трансгендерною моделлю. Це сталося після того як виконавчий директор Victoria's Secret Ед Разек був розкритикований за відмову випускати таких моделей на подіум під час показів. Першою прийнятою на роботу транс-моделлю стала 22-річна Валентина Сампайо.

  • Бренд Victoria’s Secret відкрив им'я нового "ангела". До команди відомого бренду нижної білизни приєдналась Алексина Грем.
  • Демі Ловато зізналася, что протягом тривалого часу обробляла свої знімки у фоторедакторі, "вбиваючи" недоліки своєї фігури. Але тепер знаменитість вирішила відмрвитись від фотошопу і показати "свій найбільший страх".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймМода
Теги:

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно