Лайм

У чому зустріти перший сніг: 10 стильних моделей взуття на цю зиму

Наймодніше взуття сезону

У чому ходити взимку, щоб ноги були в теплі, а образ при цьому залишався стильним і актуальним? Ми вже дізналися все про наймодніші моделі зимового взуття. І готові поділитися з вами найкращими трендами.

В цьому році знову будуть актуальні уггі, тому сміливо повертайтеся до цього комфортного і симпатичного взуття. Але пам'ятайте, що важливо вибирати такі уггі, що не промокають. Інакше це не зимове взуття, а скоріше домашні тапочки.

Також варто придивитися до зимових кросівок на грубій платформі. Цікавим варіантом будуть грубі черевики. В тренди виходять ковбойські боти, ботфорти, чоботи на широкому каблуці.

Цієї зими в моді знову будуть луноходи, гумові чоботи яскравих кольорів, теплі півчобітки на невисокому каблуці. Варто звернути увагу на різні варіанти взуття з пухнастими вставками і елементами декору. Такі моделі будуть особливо актуальними. Як і різні черевики, чоботи і кросівки на високій і оригінальної платформі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей