Лайм

Новий випуск Cosmopolitan вперше за 35 років вийде з чоловіком на обкладинці: хто відзначився

У продаж січневий номер глянцю надійде 5 грудня

Британський журнал Cosmopolitan головним героєм січневого випуску вибрав чоловіка. Ним став Джонатан Ван Несс - стиліст і один з ведучих реаліті-шоу Queer Eye.

Фото обкладинки Джонатан опублікував на своїй сторінці в Instagram. На знімку телеведучий позує в пишній персиковій сукні від Крістіана Сіріано і кросівках Nike. Варто відзначити, що в останній раз Cosmopolitan ставив на обкладинку чоловіка в 1984 році - тоді героєм став музикант Бой Джордж.

"Моє тіло готове! Перша нежіноча обкладинка Cosmopolitan UK за 35 років!", - підписав публікацію стиліст.

Образи, в яких Джонатан з'явився на сторінках глянцю, вийшли не менш яскравими й екстравагантними. Автором модної фотозйомки виступила Рейчел Сміт.

Джонатан Ван Несс - співведучий реаліті-шоу Queer Eye на Netflix, в якому в основному гетеросексуальним чоловікам допомагають вирішити проблеми і налагодити життя гомосексуали - експерти в культури, дизайну, моди і стилю. Джонатан ідентифікує себе, як небінарну персону.

  • У минулому році обкладинку британського Cosmopolitan прикрасила найбільша професійна фотомодель в світі американка Тесс Холлідей. Дівчина при зрості 1,65 см важить 155 кілограм і при цьому є затребуваною моделлю.
  • Оскароносна акторка Ніколь Кідман стала героїнею грудневого випуску австралійського Vogue, присвяченого 60-річчю журналу. 52-річна зірка прикрасила обкладинку глянцю, а також знялася в стильній фотосесії, де приміряла незвичний для себе стиль рокерші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймМода

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно