RU  UA

Мода

Кейт Міддлтон показала комфортний casual-образ у різдвяних тонах: фото

Герцогиня Кембриджська здивувала шанувальників простим нарядом

Кейт Міддлтон відвідала ферму в містечку Бакінгемшир, як патрон організації Family Action, яка здійснює підтримку нужденним сім'ям. Право керувати організацією герцогиня Кембрджська отримала від самої Єлизавети II, яка очолювала її більше 65 років.

Дружина принца Вільяма поспілкувалася з місцевими жителями, відвідала ялинковий базар і вибрала найкрасивіші деревця для соціальних установ.

Для виходу в світ Кейт вибрала простий наряд в відтінках Різдва. На ній були затишний зелений светр, червоний пуховик і джинси-скінні. Свій casual-образ герцогиня доповнила високими вовняними шкарпетками і черевиками.

  • Раніше Кейт Міддлтон продемонструвала блакитний наряд в східному стилі, що складається з сукні і брюк. У схожому образі Пакистан відвідувала і принцеса Діана в 1996 році.
  • У мережі показали рідкісне архівне відео, на якому Кейт Міддлтон грає в шкільному спектаклі. На кадрах ролика майбутньій герцогині Кембриджській 11 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Какие школьные рюкзаки, сумки и акессуары для школьников в моде в 2024 году - подборка трендов, рекомендации по выбору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Какие джинсы носить весной 2024 – фасон подкова, цвет экрю, серые джинсы и другие актуальные модели – фото трендовых вещей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Что такое лоферы, какие модели этой женской обуви сейчас в тренде, а также с чем их сочетать в весеннем сезоне, чтобы выглядеть стильно