RU  UA

Мода

Колір сезону - бежевий: 10 моделей модного взуття, без яких не обійтися навесні 2020

Яке взуття буде в моді цієї весни

Зовсім скоро настане довгоочікувана весна. Що буде в моді в цьому сезоні і яке взуття варто обрати? Ми вже дізналися відповіді на всі питання, і готові поділитися з вами найцікавішою і найактуальнішою нформацією.

Навесні 2020 року найбільш модним кольором для взуття буде бежевий і всі його варіації. Наприклад, трендовими стануть нюд, кавовий, кремовий, пудровий, колір слонової кістки і так далі.

Для легких нарядів, ділових костюмів і різних суконь добре підійдуть акуратні туфельки на підборах. У моді туфлі-човники, тому бежеве взуття подібного фасону в нюдовій гамі буде просто ідеальним варіантом.

Тільки обов'язково пам'ятайте, що занадто високий каблук вже давно вийшов з моди. Зараз актуально все красиве і зручне. Тому при виборі взуття обов'язково звертайте максимальну увагу на свій комфорт. Якщо щось тисне, жме або натирає, краще подивіться інший фасон, форму каблука або спробуйте взяти інший розмір.

Також не втрачають своєї актуальності кросівки. Навесні в моді будуть кросівки і кеди різних пастельних кольорів. Їх можна носити як під спортивний одяг, так і під діловий наряд або навіть під плаття. Сучасна мода дозволяє поєднувати найбільш контрастні речі.

На більш прохолодну погоду можна вибрати модні півчобітки або черевики. В тренді знову грубий каблук і взуття в стилі байкерів і ковбоїв. Такі фасони будуть мати гарний вигляд з довгими спідницями, вузькими брюками і лосинами. Також подібне взуття дуже зручне і практичне, тому його сміливо можна зробити варіантом на кожен день.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Какие школьные рюкзаки, сумки и акессуары для школьников в моде в 2024 году - подборка трендов, рекомендации по выбору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Какие джинсы носить весной 2024 – фасон подкова, цвет экрю, серые джинсы и другие актуальные модели – фото трендовых вещей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Что такое лоферы, какие модели этой женской обуви сейчас в тренде, а также с чем их сочетать в весеннем сезоне, чтобы выглядеть стильно