Лайм

Як носити скінні і не виглядати дивно: 4 лайфхака для дівчат plus-size

Як носити вузькі брюки з пишними формами

Власниці пишної фігури теж можуть хотіти носити обтягуючі речі. І, всупереч критичним думкам багатьох, це може виглядати дуже ефектно і красиво. Важливо тільки знати, як підкреслити плюси своїх форм і трохи підкоригувати деталі, які можуть виглядати неакуратно.

Отже, поговоримо про скінні для дівчат з великими об'ємами. Щоб подібні штани сиділи добре, потрібно враховувати кілька нюансів. По-перше, звернути увагу на принт. Найкраще, щоб він був нейтральним, або щоб його не було взагалі. Вертикальні смужки можуть невигідно підкреслити деякі вигини, а горизонтальні - візуально додати кілька сантиметрів. Те ж саме стосується строкатих малюнків.

Також, щоб візуально подовжити ноги, зробити фігуру більш витонченою, підкреслити талію і зробити її елегантніше, можна носити скінні з високою талією.

Фото: cdn.shopify.com

Дуже важливо стежити за формою і розташуванням кишень, якщо такі є. Як вірно підмітила одного разу Евеліна Хромченко, "джінси, як пластична операція, можуть або фантастично поліпшити фігуру, або зовсім її зіпсувати". І багато в чому ефект залежить саме від кишень. Якщо ви хочете виглядати стрункіше і більш підтягнуто, потрібно вибирати брюки з невеликими кишенями, які знаходяться на верхній частині області сідниць. Ну а низькі і широкі кишені, навпаки, візуально обтяжать стегна і зроблять образ більш грубим.

Фото: cdn.shopify.com

Колір. Багато хто чув, що чорний робить стрункіше. І це дійсно так. Але це не означає, що пишним красуням можна носити тільки чорні речі. Однотонні білі штани можуть виглядати дуже ефектно, наприклад, в поєднанні з заправленим вільним топом. Дуже добре виглядають також темно-сірі, бежеві, пастельні скінні. Також не варто боятися яскравих кольорів: червоного, помаранчевого, жовтого. А ось стразів, вишивки та інших подібних прикрас на брюках повним дівчатам краще уникати, щоб не робити образ занадто важким.

Фото: cdn.shopify.com

І головний лайфхак для власниць виразною фігури - не потрібно боятися її показувати! Якщо у вас велика попа, але вона при цьому підтягнута і подобається вам самим, підкресліть цю гідність. Не потрібно ховати об'єми під мішкуватим одягом, адже хто сказав, що красивою може бути тільки мініатюрна фігура? Будь-яке тіло може виглядати добре. Важливо тільки грамотно підкреслювати свої плюси, бути впевненими в собі і намагатися підтримувати себе в хорошій, здоровій формі.

Фото: cdn.shopify.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно