Лайм

Як виділитися цієї весни: 10 речей, які ми зустрічаємо кожен день

Що не варто носити, якщо ви хочете виглядати оригінально

Хочете виглядати стильно, модно і оригінально цієї весни, але не знаєте, що саме слід носити? Нічого страшного, адже наші експерти вже з'ясували, які речі не варто надягати в цьому сезоні, якщо ви прагнете створити трендовий і незвичайний лук.

Почати варто з джинсів з низькою талією. Вони є практично у всіх, але далеко не всім вони підходять. Низька талія створена для людей з довгими ногами і середнім або високим ростом. А тим, чий зріст менше 170 сантиметрів, такі штани категорично не йдуть. А все тому, що такий фасон візуально вкорочує ноги і подовжує торс, роблячи невисоку фігуру непропорційною і нескладною.

Фото: lh3.googleusercontent.com

Також застарілими в цьому сезоні вважаються шкіряні курточки, які теж можна знайти практично в будь-якій шафі. Винятком є куртки, зроблені за фасоном "косухи", вони навпаки стали однією з фішок цієї весни. А от приталені чорні, бежеві, коричневі, червоні, блакитні і рожеві курточки зі штучної або натуральної шкіри зараз однозначно поза трендів.

Фото: bolf.ua

Ще одна застаріла деталь гардероба, яка моментально зробить ваш образ не оригінальним - високі шкіряні чоботи. Таке взуття може бути дуже практичним і зручним, але, на жаль, з модних тенденцій воно зараз випало. І повернеться не скоро. За прогнозами експертів, такі чоботи не будуть актуальними ще 4-5 сезонів поспіль.

Фото: i8.rozetka.ua

Якщо ви хочете виглядати оригінально і незвично, не варто надягати шапки з паєтками та блискітками. Вони не тільки є старомодними (на даний момент), а й здатні моментально зробити образ менш елегантним і дешевшим. Цей тренд залишився в далекому 2007 році і, за словами модних критиків, там йому саме місце.

Фото: img.klubok.com

Оригінальний лук також не вийде створити, якщо використовувати в ньому сумочки на ланцюжку і з залізними логотипами брендів, светри по фігурі і з високим горлом, сукні-светри (особливо з крупною в'язкою). Бажаючим виділитися з натовпу експерти також не рекомендують носити лосини з блискучої тканини "під шкіру", бриджі та капрі.

Фото: i.pinimg.com

Фото: image-thumbs.shafastatic.net

Фото: images.izi.ua

Фото: images.shafastatic.net

Фото: modnohod.ru

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей