Лайм

Час яскравих фарб: 8 стильних пальто на весну 2020 - як вибрати і з чим носити

Які пальто в трендах в цьому сезоні

Цієї весни пальто знову увірвалися в моду. Тому в нашому спеціальному матеріалі ми вирішили розповісти вам, які фасони і кольори будуть триматися в трендах весь сезон. І заодно підказати, як саме і з чим можна носити верхній одяг такого стилю.

Головна фішка весни 2020 року - тренчі. Вони будуть найбільш модним верхнім одягом практично до початку літа. Тренч може бути самих різних фасонів. Наприклад, класичний до коліна і з поясом на талії, або довший, практично до полу. Також в моді моделі трохи вище коліна, варіанти оверсайз і більш ділові, за кроєм нагадуючі піджак.

Тут кожен може підібрати фасон і крій за своїи смаком. Адже основна принада класичного одягу (а тренч є саме класикою) в тому, що він підходить для будь-якого типу фігури і практично будь-якого стилю і образу.

Наприклад, більш ділові моделі відмінно поєднуються зі строгими брюками, блузами, туфлями і невеликими сумочками. Варіанти кежуал чудово виглядають з джинсами, лосинами, футболками, світшотами, кросівками, шапочками та кепками.

Ну а універсальні тренчі підходять взагалі під все. Їх можна надіти як з ділової блузою і беретом, так і з шортами, черевиками, легінсами, і навіть з чимось неформальним. Наприклад, з колготами в сітку, яскравим худі або кроп-топом з логотипом якогось гурту.

Що стосується колірної гамми, найбільш модними в цьому сезоні будуть тренчі таких кольорів: нюд, кремовий, коричневий, пісочний, сірий, картатий, колір хакі, оливковий, гірчичний, пудровий.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно